Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cumpar bara(e) M pt e28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
elvislorin
salut...dupa cum zice si titlul cumpar bara(e) M pt e28, chiar si praguri daca se gasesc...sau macar dati-mi si mie o idee despre site-uri, locuri de unde as putea sa cumpar...sau poate stiti pe cineva care are pe dar nu intra pe forum...sau poate se fac replici...orice info numai sa ma vad cu bara pe rechin laugh.gif
ID mess elvislorin, 0724530396
edutxu
QUOTE (elvislorin @ Feb 10 2009, 09:51 PM) *
salut...dupa cum zice si titlul cumpar bara(e) M pt e28, chiar si praguri daca se gasesc...sau macar dati-mi si mie o idee despre site-uri, locuri de unde as putea sa cumpar...sau poate stiti pe cineva care are pe dar nu intra pe forum...sau poate se fac replici...orice info numai sa ma vad cu bara pe rechin laugh.gif
ID mess elvislorin, 0724530396

ebay.com smile.gif

sau facute din fibra....
elvislorin
QUOTE (edutxu @ Feb 10 2009, 10:14 PM) *
ebay.com smile.gif

sau facute din fibra....

pe ebay nu am gasit nimic pana acum...de alea din fibra nu stiu ce sa zic...nu stiu ce calitate au si cine le face...HELP
edutxu
QUOTE (elvislorin @ Feb 10 2009, 10:23 PM) *
pe ebay nu am gasit nimic pana acum...de alea din fibra nu stiu ce sa zic...nu stiu ce calitate au si cine le face...HELP

au calitatea.....
daca nu le lovesti or sa fie la fel ca si cele din plastic...daca sunt bine lcurate si vopsite...
iar de facut ti le face orice..."meserias" care lucreaza cu fibra
manole74
Foarte greu se mai gaseste pe noi ce vrei tu! Eu am cautat un an si jumatate pana am reusit sa incheg ceva cu pachetul de M-tech si pot spune, privind retrospectiv, ca am fost norocos biggrin.gif Dar asta nu inseamana ca e imposibil, sau nu trebuie sa incerci...... Mult succes!

Apropos, uite pe ebay
praguri de M, NOI-NOUTE!!!
elvislorin
Apropos, uite pe ebay
[/quote]

pretul e bun de tot...din ce vad eu asta expediaza doar in germanica sad.gif
manole74
Trimite-i un mail si intreaba-l daca nu trimite si in Romania,nu strica....poate vrea wink.gif
ionusunt
QUOTE (elvislorin @ Feb 10 2009, 10:53 PM) *
Apropos, uite pe ebay

pretul e bun de tot...din ce vad eu asta expediaza doar in germanica sad.gif

dami pm si rezolvam si beleaua asta wink.gif
elvislorin
QUOTE (ionusunt @ Feb 11 2009, 12:37 AM) *
dami pm si rezolvam si beleaua asta wink.gif

@ionutsunt: am gasit o pista...sa vedem ce iese...fingers crossed...daca nu iese o sa apelez la tine...10x a lot
elvislorin
cum dau de ionutsunt?...nu am id-ul lui de mess si nici la mesaje nu a raspuns pana acum
elvislorin
nothing...yet sad.gif
elvislorin
de baiatul asta ce stiti? ma gandesc sa pun si ceva din fibra pana dau de ceva original
www.evacuarecarbon.ro
elvislorin
nici o parere, idee noua?
Mihai_AMD
CITAT(elvislorin @ Feb 17 2009, 11:11 PM) *
de baiatul asta ce stiti? ma gandesc sa pun si ceva din fibra pana dau de ceva original
www.evacuarecarbon.ro

pana la urma daca faci o replica a kitului //M cred ca e ok..mia putin la vreo atingere nu cred ca o sa fie asa rezistent materialul ala
reactor_share
Asta e o probleme veche dar care e tot timpul de actualitate. Asa ca spor la cautat kit de M.
Sanse sa gasesti in Romania asa ceva, s-au diminuat spre 0 mai mult. Dar poate, cine stie, sa ai noroc.

Oricum succes. Si eu caut asemenea lucru, desi in mana mea a fost unul chiar complet la un moment dat.
Asta-i viata!
elvislorin
nimic deocamdata...dar cautarea continua
reactor_share
QUOTE (elvislorin @ Apr 8 2009, 10:57 PM) *
nimic deocamdata...dar cautarea continua

Vorbeam odata cu un forumist, dar pe messenger, nu pe forum, in fine, despre faptul ca am vazut la un moment dat in IASI un M5 e28.
Era undeva prin 2006 cand inca mai aveam celelalt E28, cel alb din avatar. M-am jurat ca era M5, avea kit, interior, jante si era si benzinar.

Azi la reprezentanta SKODA in Iasi, am zarit din nou masina. Am facut ceva investigatii si am dat de proprietar. I-am spus sa intre pe forum, sa ne spuna povestea. Din pacate am fost putin dezamagit, nu era M5, dar avea toate caracteristicile, era totusi un 520i, aproape impecabil.

Ii lipsea bara fata de M5. A zis ca si-a comandat-o si l-a ajuns undeva la 1500-2000 de ron. Deci se poate face rost, dar noua.

oricum spor la cautari.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.