![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
Salut ! Va rog sa-mi spuneti daca v-ati intalnit cu asemenea probleme.Am un ursulet din 88 cu motor 1.6i M40.La relanti imi trepideaza foarte rau,am impresia ca merge in 3. Am cumparat bujii noi Ngk,le-am montat si aceeasi problema.In turatii merge foarte bine,nu imi face probleme,dar la relanti si cand o turez foarte usor (pana-n 1000)tremura rau.I-am scos rampa cu injectoare,le-am dus sa le curat dar mi-au spus ca nu e nevoie,ca sunt la nivel toate.I-am luat compresia si are 12.Problema e ca la pistonul 1 parca nu simte scanteia ca la celelalte 3.Va rog ajutati-ma,simt ca inebunesc,nu stiu ce sa-i mai fac.Am facut tot ce mi-au zis diferiti mecanici si nimic.Sau macar un nr de tel al unui mecanic BUN.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 61 Joined: 11-July 08 From: Bucuresti Member No.: 1,701 Car: E30 Engine: M40 1.6i 105CP ![]() |
happy ! happy! happy!
![]() ![]() ![]() Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc . This post has been edited by mariursulet: Jul 26 2008, 04:59 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 22 Joined: 28-January 09 Member No.: 2,494 Car: e30 Engine: M10 B18, 1.8, 102CP ![]() |
happy ! happy! happy! ![]() ![]() ![]() Am rezolvat-o, era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta si tragea aer la greu. Nu mergea deloc, degeaba am luat fise, buji si alte piese ca nu mi-au ajutat deloc . Sal, sunt nou p aici, am si eu aceiasi problema cred.... spune-mi doar, care garnitura? De admisie, sau de evacuare? MS |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Sal, sunt nou p aici, am si eu aceiasi problema cred.... spune-mi doar, care garnitura? De admisie, sau de evacuare? MS Admisia in caz discutat de mai sus. Tragea aer fals. -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
Admisia in caz discutat de mai sus. Tragea aer fals. "era garnitura de pe bloc, intre galerie si chiuloasa era arsa si rupta " ![]() Mie din contra imi pare ca e la evacuare.... Unde ai vazut tu ca exista garnitura pe bloc intre galerie si chiuloasa la admisie ???? Pai cum sa traga aer direct in chiuloasa ? ![]() ![]() Si culmea.... sa fie si arsa.... Pai trage aer ARS ?? Cand trage aer FALS pe admisie nu se arde garnitura ca n-ar avea de ce... This post has been edited by the_rifle: Feb 10 2009, 10:39 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:50 PM |