IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> SMART, for two
ionusunt
post Jan 30 2009, 07:43 PM
Post #1

jah soldier

Group: Members
From: cocalartown berceni
Member No.: 276
Car: E46 sedan 2.0d
Engine: M47TUD20 nusestieCP

ce stiti despre el ? la ce sa fiu atent ? ce sfaturi puteti sa imi dati daca a avut cineva pe aici asa ceva. ma bate gandul sa mi iau unul pentru oras ,sa las ursul pt zilele mai speciale . impozitu e mic,la fel si consumu,si nici nu e o masina care sa coste f mult,isi serveste atributiile cel mai bine mi se pare destul de bine facuta (e si facuta de aaia cu M tongue.gif ) si nu in ultimu rand pt care 2 locuri si e rwd biggrin.gif acuma intervin sfaturile voastre,pro contra astept pareri smile.gif

--------------------
Bob
Marley and the
Wailers

OO=[][]=OO
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Christache
post Feb 3 2009, 10:45 PM
Post #2

9% BMW corupt
*

Group: Members
From: Bucuresti
Member No.: 193
Car: E36
Engine: M44 1.9

Uleiul din cutie este ca la cutia mecanica, ai ambreiaj uscat si nu are nici o legatura cu automatele PRND. Nu prea ai ce sa-i faci. Singurul lucru care l-am citit si eu si am evitat sa-l fac este sa nu o lasi in R cand o parchezi. Nu stiu daca stii dar ca si la cv manuala poti sa o lasi in viteza dar trebuie pusa in R. Eu nu am reusit sa bulucesc cutia decat de vreo 2 ori in mod manual si atunci nu a facut altceva decat a "dat drumul" la ambreiaj mai brusc si a dat un oarece soc. In rest daca ii vine sa crape vreu servomotor aia ie, sper sa nu ai ghinion. Vezi aici ulei in C/V.
Vezi pe evilution muulte info si how to dar nu cred ca este acoperit si diesel sau unde a zis Tytus mai sus.
Nu stiu de kit de A/C dar poci sa ma uit daca imi dai o SS. Daaar tb sa te gandesti ca ptr a monta compresorul pe motor cred ca tb sa dai puntea spate jos biggrin.gif ca de ea este prins motorul. Deci cam tb sa o faci bucati pe toata. Am vazut un SMart da Casa Auto care avea puntea spate data jos cu tot cu motor si caroseria era pusa pe un carucior de butelii biggrin.gif oarecum.

--------------------
Foste : E30 325ia, Smart ForTwo
Actuale : E36 318 ti; Jeep Grand Cherokee 4.7i
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 9th July 2025 - 06:39 PM