![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 99 Joined: 1-February 07 Member No.: 592 Car: E30 Engine: m20 ![]() |
Salut stie cineva unde as putea intari si eu amortizoarele?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 426 Joined: 29-October 06 From: Bucuresti. Tei Member No.: 467 Car: e38 Engine: m52 2.8 193CP ![]() |
Fratemiu tot acolo la Diham le-a facut ( acum 2-3 ani ) si sunt f bune si acum . am si eu o intrebare , asa ca fapt divers, Amortizoarele pe gaz se pot umple cu ulei ? ca parca auzisem undeva .
![]() -------------------- BMW E38 728i
|
|
|
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
Fratemiu tot acolo la Diham le-a facut ( acum 2-3 ani ) si sunt f bune si acum . am si eu o intrebare , asa ca fapt divers, Amortizoarele pe gaz se pot umple cu ulei ? ca parca auzisem undeva . ![]() nu exista amortizoare pe gaz!!! acele amortizoare asa zise "pe gaz" de fapt sunt pe ulei...un ulei "mai special" ce contine un gaz si raspunsul este DA se pot face dar cu ulei "normal" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th July 2025 - 05:14 AM |