![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
Salutare, aveti careva o rampa sau un garaj cu "groapa"?Vreau sa schimb bucsile de la bara stabilizatoare.Nu e mare branza, dar trebuie sa ma bag sub masina si in fata blocului nu pot
![]() PS:fac cinste cu o bere 2, 3.... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 91% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 986 Joined: 7-March 07 Member No.: 732 Car: E30|E46 Engine: M20|M54 ![]() |
Reinvii topicul cu aceeasi intrebare: cine stie o rampa, undeva (sau canal) ?
Pierd antigel pe la fundul vasului de expansiune si vreau sa vad daca e fisurat vasul sau nu e strans vreun furtun pe acolo (sau ma rog, care o fi problema). Eventual chiar si un elevator pentru cateva minute, fac cinste. |
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
M-am dus eu odata ca disperat unde stiam eu o rampa, autostrada buc - pit, iesirea bolentin vale. E in stare proasta. Am venit noapta cu ceata sa-mi schimb lichid la cutie automata. Am reusit dar nu mai fac niciodata asa, era sinistru rau singur in bezna acolo. Era si o rampa publica pe la prelungirea timisoara, vis-a-vis de vama, dar s-a dus. Mai e si una in semaparc, dar nu stiu daca te lasa se te urci. Pe la diverse poligoane poate mai gasesti ceva, nu stiu cat de util. Nu ar fi rau se facem o lista undeva?
-------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 09:52 AM |