![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
ce stiti despre el ? la ce sa fiu atent ? ce sfaturi puteti sa imi dati daca a avut cineva pe aici asa ceva. ma bate gandul sa mi iau unul pentru oras ,sa las ursul pt zilele mai speciale . impozitu e mic,la fel si consumu,si nici nu e o masina care sa coste f mult,isi serveste atributiile cel mai bine mi se pare destul de bine facuta (e si facuta de aaia cu M
![]() ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
una din intrebari ar fi de uleiul din cutie.e ca la automata?cat de des sa il schimb? si ce sa nu fac cu cutia ca sa nu ii scurtez viata. a2a ar fi ce ulei pt motor imi recomanda ei pt masina asta.unde sa ma uit ? si daca ai idee daca se poate cumpara a.c sh sau nou si cam la ce pret sa ma astept ( nu vreau neaparat dar daca e decent as lua + ca nui mult de demontat in ea pt a-l pune)
This post has been edited by ionusunt: Feb 3 2009, 05:05 PM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 06:17 AM |