![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
Nu cred ca certurile sunt un rau necesar. Cuvintele grele, aprecierile despre persoane/useri/nick-uri trebuiesc trecute prin autocenzura fiecaruia. Nu o sa vina nimeni sa invete pe nimeni cum e cu 7 ani de-acasa. Locul asta exista pentru ca oricine are ceva de spus despre BMW (ok, avem si sectiune Off-topic) sa poata spuna, fie ca e vorba de o cerere de informatii sau de o informatie propriu-zisa. Caracterizarile unor persoane aici nu-si au rostul. Mai ales in public. Daca aveti ceva de impartit intre voi, exista PM, yahoo, porumbei calatori, intalniri face to face, si ce mai vreti voi. Dar tineti minte ca o data spuse, cuvintele nu mai pot fi luate inapoi, si oricate scuze veti cere sau oferi nu vor putea sterge amintirea acelor cuvinte. Lumea e mica, daca nu ati vazut asta inca, credeti-ma pe cuvant.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:05 PM |