![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
jaffar esti singurul care a avut curaj si a fost cinstit si nu sa dat lovit si nu a facut pe gladiatorul .i love u.soo cati ati pus amortizoare noi??cati ati pus cum zice el brate noi si alte chesti noi???putini sunt sigur.jaffar deci esti in recuperarea masini.nu o lasi sa se duca de rapa.la primavara daca ai nevoie pot sa te ajut cu un pret mai bun la vopsea si tinichigiu si vopsitor.daca o sa apelezi si o sa ai nevoie. eu am facut si eu tarani la masina:(din cauza unui tampon la motor rupt am taiat tot botu la aia alba si am pus radiatoru mai in spate (cea mai mare taranie a mea)de chitros ca era 900 000.am facut toba din tabla de acoperis:(am toata directia refacuta la strung:(am amortizoare de reno pe spate si alea curse:((motorul scoate compresie si pe toba si prin chiulasa si prin carburator:) da cu fum.deci am un cazan.cvopseaua de pe ea sa incretit ca nu am vrut s adau bani la vopsitorie.si credeam ca am alte prioritati.dar sa ales praful de ea si mi e rusine de ea si de mine ca am facut asa ceva.dar ma voi revansa fata de ea si in primavara o refac.m am angajat special ca s astrang bani s ao fac.deci am un rechin cazan.si nu imi e rusine sa recunosc si sa admit asta.soo eram un carpaci care si a dat seama ca nu ajunge nicaieri in ritmul asta.si incepand cu kpb ul am inceput sa tin la masini.cu cat te carpesti mai rau cu atat vei plati mai mult .asta daca ti la masina si o ti pt tine.nu daca faci cu a zis jaffar sa o vinzi cand cade .
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:16 PM |