![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
jaffar ai inceput si tu.nu am zis nimic de spalat eu altcineva a adus vb de spalat.si stiu ca tu nu il speli.e chiar treaba ta.nu ma doare PE MINE.pe altcineva nu stiu.eu
REPET .MA INTERESA SA SPUNETI DECE SUNT IN STAREA CARE SUNT UNELE URSULETE.BARI CAZUTE RUPTE SPARTE LOVITE IN STARE MECANICA JALNICA SI ALTELE .nu sa derapam pe aratura.dar uite ca s aajuns si in aratura.desi nu asta era intentia. o masina nespalata nu este un cazan.a ta inca este in stare ok.important este daca o sa il mentii asa sau o sa il faci si tu cazan sau poligon de teste pt piese de alta origine??/ai de gand sa faci asa ceva:PP glumeam.pacat ca va aprindeti prea usor si nu tineti la glume.sunteti mai inflamabili decat benzina de 100+ DEFINITE CAZAN;MASINA DIN PUNCT DE VEDERE TECHNIC SI ESTETIC DISTRUSA CU IMPROVIZATII DOAR PT CA ROATA SA SE INVARTA .deci masinile nespalate nu cred ca sunt cazane.asa ca va simtiti degeaba cei care nu le spalati alea sunt doar nespalate.daca mai aberati imi fac harakiri -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:27 PM |