![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
ce stiti despre el ? la ce sa fiu atent ? ce sfaturi puteti sa imi dati daca a avut cineva pe aici asa ceva. ma bate gandul sa mi iau unul pentru oras ,sa las ursul pt zilele mai speciale . impozitu e mic,la fel si consumu,si nici nu e o masina care sa coste f mult,isi serveste atributiile cel mai bine mi se pare destul de bine facuta (e si facuta de aaia cu M
![]() ![]() ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
am un prieten care si-a luat asa ceva pt oras.
Am condus-o si eu. Ce pot sa zic.. trage binisor pt ~50cai cat are (e diesel), nu stiu cat consuma ca nu are computer de bord si nu prea il intereseaza ![]() E destul de incpatoare la interior, portbagajul surprinzator de mare. De afara nici nu zici ca are portbagaj. Are aerconditionat, abs, geamuri electrice. nu are servodirectie dar la rotitele alea mici si greutatea mica nu prea are nevoie. La parcari se simte putin mai grea (aproape ca la masina mea cu servodirectie), dar in rest merge bine. Cel mai lucru la ea e cutia de viteze. E infecta. In modul automat are un lag de 2-3 secunde ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:41 AM |