![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 31 Joined: 7-July 08 From: Ploiesti Member No.: 1,697 Car: E36 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Cateva intrebari despre turbo pe motoare cu vanos.
Se poate monta turbina fara a dezactiva Vanosul ? Daca nu, este de ajuns sa se scoata mufa de la Vanos ? A incercat cineva pe 2.5 24V Vanos de E36? Motorul este oricum f.comprimat, se rezolva cu garnitura mai groasa? Altceva decat pistoane ar trebui schimbat? This post has been edited by Dalmatianu': Jan 27 2009, 11:49 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 18 Joined: 26-January 09 Member No.: 2,490 Car: e12,e46,e39,e34,e31.... Engine: m50tub20 150cp ![]() |
Cateva intrebari despre turbo pe motoare cu vanos. Se poate monta turbina fara a dezactiva Vanosul ? Daca nu, este de ajuns sa se scoata mufa de la Vanos ? A incercat cineva pe 2.5 24V Vanos de E36? Motorul este oricum f.comprimat, se rezolva cu garnitura mai groasa? Altceva decat pistoane ar trebui schimbat? am auzit k trebuie scos vanosu' pt a putea pune o turbina kt despre kestia cu mufa d l vanos chiar nu stiu,si deoinde ce turbina pui care nu dezv o putere mult prea mare nu vei fi nevoit s schimbi pt inceput pistoane biele ..........e un chit p l vreo 2000$ pana l 400cp si nu esti nevoit sa schimbi pistoane si alte chestii dar dsigur k l un momentdat apare uzura si at vor trebui schimbate..si sa nu uitam o viata mai scurta a motorului in sine.... |
|
|
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 323 Joined: 23-August 06 From: Bucuresti Member No.: 430 Car: E36 coupe Engine: M50B25 192cp ![]() |
am auzit k trebuie scos vanosu' pt a putea pune o turbina kt despre kestia cu mufa d l vanos chiar nu stiu,si deoinde ce turbina pui care nu dezv o putere mult prea mare nu vei fi nevoit s schimbi pt inceput pistoane biele ..........e un chit p l vreo 2000$ pana l 400cp si nu esti nevoit sa schimbi pistoane si alte chestii dar dsigur k l un momentdat apare uzura si at vor trebui schimbate..si sa nu uitam o viata mai scurta a motorului in sine.... Prietene scrie si tu romaneste sau dupa caz nu mai manca litere ca stau cu ochii cat sarmaua sa inteleg ce scrii.... Iti zic eu nu e nici o jmecherie sa scrii pocit..... Nu in asta consta jmecheria in viata ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 02:51 AM |