IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Turbina pe motor cu vanos
Dalmatianu'
post Jan 27 2009, 11:46 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: Ploiesti
Member No.: 1,697
Car: E36
Engine: M50 2.5 192CP

Cateva intrebari despre turbo pe motoare cu vanos.
Se poate monta turbina fara a dezactiva Vanosul ? Daca nu, este de ajuns sa se scoata mufa de la Vanos ? A incercat cineva pe 2.5 24V Vanos de E36?
Motorul este oricum f.comprimat, se rezolva cu garnitura mai groasa? Altceva decat pistoane ar trebui schimbat?

This post has been edited by Dalmatianu': Jan 27 2009, 11:49 AM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
castron
post Jan 27 2009, 01:22 PM
Post #2

0% BMW corupt

Member No.: 2,490
Car: e12,e46,e39,e34,e31....
Engine: m50tub20 150cp

QUOTE (Dalmatianu' @ Jan 27 2009, 11:46 AM) *
Cateva intrebari despre turbo pe motoare cu vanos.
Se poate monta turbina fara a dezactiva Vanosul ? Daca nu, este de ajuns sa se scoata mufa de la Vanos ? A incercat cineva pe 2.5 24V Vanos de E36?
Motorul este oricum f.comprimat, se rezolva cu garnitura mai groasa? Altceva decat pistoane ar trebui schimbat?

am auzit k trebuie scos vanosu' pt a putea pune o turbina kt despre kestia cu mufa d l vanos chiar nu stiu,si deoinde ce turbina pui care nu dezv o putere mult prea mare nu vei fi nevoit s schimbi pt inceput pistoane biele ..........e un chit p l vreo 2000$ pana l 400cp si nu esti nevoit sa schimbi pistoane si alte chestii dar dsigur k l un momentdat apare uzura si at vor trebui schimbate..si sa nu uitam o viata mai scurta a motorului in sine....

+Quote Post
the_rifle
post Jan 27 2009, 03:35 PM
Post #3

27% BMW corupt
**

From: Bucuresti
Member No.: 430
Car: E36 coupe
Engine: M50B25 192cp

QUOTE (castron @ Jan 27 2009, 01:22 PM) *
am auzit k trebuie scos vanosu' pt a putea pune o turbina kt despre kestia cu mufa d l vanos chiar nu stiu,si deoinde ce turbina pui care nu dezv o putere mult prea mare nu vei fi nevoit s schimbi pt inceput pistoane biele ..........e un chit p l vreo 2000$ pana l 400cp si nu esti nevoit sa schimbi pistoane si alte chestii dar dsigur k l un momentdat apare uzura si at vor trebui schimbate..si sa nu uitam o viata mai scurta a motorului in sine....

Prietene scrie si tu romaneste sau dupa caz nu mai manca litere ca stau cu ochii cat sarmaua sa inteleg ce scrii.... Iti zic eu nu e nici o jmecherie sa scrii pocit..... Nu in asta consta jmecheria in viata wink.gif

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 02:51 AM