![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Ce am facut eu la masina (de 2 ani de cand a devenit proprietate personala) pana sa-mi gasesc de lucru am facut in proportie de 75% din banii mei. Daca nu ai servici (parttime/fulltime) nu inseamna ca nu poti sa faci bani(si nu vorbesc de 500mii).
![]() Vad ca si tu faci parte din oamenii care-si dau cu parerea ca sa se afle-n treaba fara sa stie nimic.Dar deh, e sportul national romanesc, daca poti sa-ti dai cu parerea aiurea-n tramvai ca sa mai arunci cu noroi, de ce sa taci? As aprecia ca de acum incolo in ceea ce ma priveste sa faci afirmatii care pot fi sustinute cu probe palpabile sau scrise ca sa nu avem discutii. Vazand ca pe unii ii intereseaza foarte mult starea financiara a unui membru/membrii propun sa se creeze la profil o rubrica unde sa-si treaca fiecare venitul/an si salariul/luna. :finger: Poate asa o sa dormiti si tu si rabica linistiti. -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:10 PM |