![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
sa zic si parerea mea..
eu inainte de urs am avut un cielo. l-am tinut peste un an jumate, timp in care am facut ~40.000km. in timpul asta am schimbat decat consumabilele (ulei, bujii, fise) si i-am pus amortizoare noi + roti pe 14 (moft) cielo l-am dat cand un prieten vindea ursuletul care il am acum. nu ca as fi fost nemultumit de el, din contra mi se pare super masina la banii aia (cam 3500$ dadusem pe el prin 2002) dar mie mi-au placut din totdeauna bmw-urile si am simtit ca atunci era ocazia sa pun mana pe unul ![]() Ei bine, am vandut cielo (cu 3700$ ![]() multi m-au facut in toate felurile cand am luat decizia asta. trebuie sa fi ori nebun ori pasionat sa iti cumperi o masina cu 10 ani mai veche.. eu cred ca aveam cate putin din fiecare.. ma asteptam sa am probleme cu ea, ca deh, e masina veche. ei bine am avut o gramada de probleme (grosul a fost segmentarea - ~27mil si schimbarea ambreiajului ~8mil) si inca mai am o gramada.. am avut o groaza de momente cand imi venea sa o dau, dar am trecut de ele.. daca as da-o probabil as da-o pt un e36 coupe cu motor de minim 2.5 ![]() Mi se pare deplasat rau sa judeci un om dupa starea masinii, unii poate au alte prioritati. De ex eu de curand mi-am facut un upgrade la calculator. cu banii pe care i-am bagat imi luam amortizoare, care chiar imi trebuie.. ei bine pt moment am considerat mai important upgrade-ul. ii dau dreptate lui Rabanne in mare masura in legatura ce i-a raspuns lui Vlad (316i), mai putin la faza cu bataia.. nu asta e solutia. O astfel de cearta am avut si eu cu el mai demult pe messenger.. eu imi cumparasem bucse pt bara stabilizatoare si reactia lui a fost "in sfarsit, ai mai cumparat si tu ceva la masina" .. ei bine, m-a enervat rau asta, mai ales sa mi-o zica un om care tot ce face la masina o face din banii altora (parintii).cel putin asa era atunci, acum am citit ca lucreaza. degeaba se supara, dar asta e adevaraul. dupa o luna de munca, parca nu-ti vine sa bagi toti salariul intr-o masina.. mai ai si alte chestii de facut. el nu cred ca avea de unde sa stie asta de aici si reactia lui, cel putin asa cred eu.. cred ca majoritatea din cei care isi cumpara ursuleti o fac pt ca-s pasionati.. ganditi-va ca la ~3000E poti sa iei masini mult mai noi.. fiind masini vechi, majoritatea trecute prin 5-6 proprietari cel putin e normal ca sunt cazute, nu toti au grija la fel de ele. mai greu e sa reconditionezi o masina decat sa o intretii.. mie acum daca mi-ar da cineva 10.000E, 9.000 i-as baga in masina.. si eu sunt la fel ca uwe, nu o menajez deloc.. de aia are motor de 2500 :unibrow: daca vroiam ceva sa merg linistit si sa am consum mic, luam ceva in 4 cilindrii, nu 2.5 4x4.. acum vreo 4 ani, cand abia luasem carnetul imi zicea un prieten care avea un E34.. "daca n-ai condus bmw inseamna ca n-ai condus". vorba asta mi-a ramas in minte de parca ieri am auzit-o si cred ca o sa-mi ramana toaa viata.. desi pana sa am bmw-ul aveam aproape 50.000km la activ ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:29 PM |