![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
murdar= cazan??nici o legatura.eu vb de masini care au fost frumoase si au fost aduse in stadiul de cazan.tu cred ca stii cel mai bine ce vreau sa zi unii au inteles aLTCEVA SAU SIMTIT JIGNITI SI SA AJUNS AICI.WHY .....WHO KNOWS.in fine eu vroiam sa stiu dece sunt in asa hal dece unii vin la mine sa repare masina numai cand nu mai merge si dece arata cum arata mare parte din ursuleti.de aici sa plecat la off topic si restul ai vazut si tu.mie imi pare rau ca tot nu am inteles dece sunt asa multe cazane.motiv ce as banui eu.1 posesorili lipsiti de interes.2posesori fara bani 3posesori cu interes dar cu mecanici ieftini si prosti care fac carpeli.gen amortizoare incarcate amortizoare de la alte masini.bujii de dacie daca ar merge ulei romanesc ca este ieftin nu mai schimb filtrele ca si asa o vand lasa cureau de distributie ca mai merge .stiu si alte dastea.pe urma mai era vb de aspect dar in nici un caz de spalat masina dar este bina ca sa adus si asta in discutie caci nu stiu cat d einteresant este sa ti ti masina imputita.aici nu e treaba mea si nu am adus eu vb.deci am ajuns la concluzia ca poate voluntar sau nu unii isi bat joc de masini.atat ar fi trebuit sa mi spuneti .nu sa ma jigniti pe mine sau pe alti si sa interpretati voi intentia mea..dar cum am zis cui ai pasa.daca eram o familie acuma am inceput sa ne despartim.eu unu va consider familie pe unii dar deja imi pierd interesu in a mai discuta cu voi pt ca observ ca sariti de fund in sus sunteti off topic si va amenintati intre voi inclusiv si pe mine.decat sa ajung sa va consider dusmani mai bine va las .poate sunt eu prost si nu va inteleg.dar nu am incercat si nu am vrut niciodata sa va jignesc sau sa va supar.nici macar pe rabbane warrior.soo see u another time.....apropo jaffar sa nu mai tipi ca nu ai inteles nimic din ce am scris.virgulele le asezi tu pe ici colo.si intelegi tu frazele.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:18 PM |