![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
NB: acest post este o reactie la ce am citit de cateva ore pe acest forum. Nu tot ce am scris are legatura cu topicul despre cazane ursuleti, si poate ca in marea majoritate sunt way off topic. Nu m-am adresat nimanui, ci am scris aici ca sa ramana. Daca aveti chef - cititi, daca aveti impresia ca sunt niste prostii, ignorati. Daca aveti impresia ca in viata sunt lucruri mai importante e bine. Asa si e.
Spiritul sarbatorilor a cuprins acest forum. Am lipsit 10 zile si a innebunit lupu'. Pasiune = obsesie? Murdar = Cazan? Mi-e lene sa scriu, m-am trezit pentru ca mi-era sete (o fi de la votca de aseara?), si am mai aruncat un ochi pe aici. Mi-a fugit somnul. Anyway, certati-va, bateti-va, omorati-va, aruncati-va cu pietre. Judecati-va unii pe altii fara sa va cunoasteti, fara sa stiti despre ce vorbiti. Barfiti-va masinile, familiile, viata personala si tot ce mai aveti in jurul vostru. Omul sfinteste locul, a zis un nebun. Altul a zis ca omenirea e mai shmechera decat alte animale carnivore pentru ca pot sa comunice, sa aiba idei proprii si sa faca schimb de idei proprii. Daca eu as avea un leu, si tu ai avea un leu, si daca noi am face schimb de monezi, atunci eu as avea tot un leu si tu ai avea tot un leu. Dar daca eu as avea o idee si tu ai avea o idee, si am face schimb de idei, atunci tu ai avea 2 idei si eu as avea 2 idei. Cam asta ar fi ideea unui forum. Mea culpa, sunt naspa si o recunosc in public, puteti sa ziceti ce vreti, ceea ce fac eu cu masina mea, cu viata mea, cu banii mei, cu prietenii sau cunostiintele mele e fix doar problema mea. Pot veni 100 de oameni sa-si dea cu parerea despre cum fac eu lucrurile (sau cum nu le fac) si asta inseamna ca isi spun parerile. Atat timp cat parerile se refera doar la fapte si nu la oameni, deci nu se refera la mine ca persoana, ca "eu", este ok, asa trebuie sa decurga lucrurile. De auzit auzim toti multe despre unii sau altii. Si spunem la randul nostru multe despre unii sau altii. Uneori fara nici o concluzie sau morala, dar doar spunem, si pentru 5 minute suntem in centrul atentiei. Oricum, toata lumea va fi faimoasa pentru cel putin 15 minute in viata. Intrebarea acestui topic o gasesc cel putin pertinenta, daca as avea E30 nu m-as simti atacat in nici un fel. Este o intrebare pe care poate, eu, ca posesor imaginat al unui E30 ar trebui sa mi-o pun: ce trebuie sa fac ca sa nu ajunga masina mea asa sau asa? Undeva exista o cauza pentru prezenta unui numar mare de BMW in Ro. Exista show off, exista capra vecinului, exista o scara de valori data peste cap in care relatiile cu ceilalti oameni este undeva la demisol. Multe BMW-uri nu sunt BMW-uri decat pentru ca asa scrie pe sigla de pe ele. E ca si cum oricine avea o sabie acum cateva sute de ani ar fi fost numit shogun (tineti minte asta, pentru ca e important). BMW este o stare de spirit pentru unii, pentru altii e doar show off. Pentru a conduce un BMW, pentru a te bucura de el, pentru a te comporta intr-un anumit spirit in trafic sau pe poligon, in parcare, in garaj, in service sau la linia de start iti trebuie mai mult decat un talon si o cheie de contact. 2 BMW-uri goale unul langa altul sunt fix acelasi lucru: 2 BMW-uri. Posesorii si soferii lor fac diferenta intre pasionat/obsedat BMW si posesor de mijloc de transport din A in B. Bine, asta poate fi vazut uneori direct pe masina respectivului, dar nu intotdeauna este o formula. Am fost nevoit sa fac un drum de 2500km saptamana trecuta, am trecut prin 2 tari straine si eram mandru cand in spatele masinii mele era un BMW si putea sa vada sticker-ul cu www.bimmer.ro Si atat. Eram. "La multi ani si sarbatori fericite!" Credeti in cuvintele astea cand le spuneti? Le doriti tuturor din suflet aceste lucruri sau e un automatism al politetei echivalent cu "buna ziua". Credeti ca unele cuvinte trebuiesc folosite in ironii ieftine? Am petrecut niste "sarbatori" de numa' numa', si acum vad ca spiritul dainuine peste tot. Chiar si aici. Aveti grija ce va doriti ca s-ar putea sa vi se intample! *show off = a te da mare. In special daca ai multi dusmani (fara numar) si ai multi bani (tot fara numar). Este un procedeu care se foloseste pana cand dusmanii mor (fara numar) si altii le iau locul (chestie normala, cu cat mai mult show off, cu atat mai multi dusmani). Fericiti cei saraci cu duhul caci stiu ei de ce. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:26 PM |