![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 733 Joined: 13-May 08 From: iasi Member No.: 1,647 Car: E12 Engine: M30B25 150CP ![]() |
am am bagat vaselian cu ulei in poritere...
si am vazut undeva ca se poate pune acest amestec si in lonjeroane; stie cineva pe unde pot turna ulei cu vaselian in lonjeroane la e12? :-?? iar la praguri unde sutn scurgerile? ca vreau sa le astup si sa fac un drum cu masina duap ce i pun licoarea magica, ca sa se imbalsameze bine, si la urma sa las surplusul sa se scurga... -------------------- Eu am dreptate, tu nu. Dar pentru libertatea ta de a nu avea dreptate, eu voi lupta pānă la moarte.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 637 Joined: 30-January 08 From: bucuresti Member No.: 1,439 Car: EX E12/E36 Engine: 1.8 /318is m44 ![]() |
am am bagat vaselian cu ulei in poritere... si am vazut undeva ca se poate pune acest amestec si in lonjeroane; stie cineva pe unde pot turna ulei cu vaselian in lonjeroane la e12? :-?? iar la praguri unde sutn scurgerile? ca vreau sa le astup si sa fac un drum cu masina duap ce i pun licoarea magica, ca sa se imbalsameze bine, si la urma sa las surplusul sa se scurga... La lonjeroane vezi ca ai destule gauri la partea de sus a lonjeronului la compartimentul motor.toarna acolo cat mai mlt ca oricum se scurge jos In praguri nu tre sa i astupi gaurile ca oricum s-ar putea sa nu curga deloc sau foarte greu.Daca o plimbi dupa ce-i bagi si pui cateva frane si faci cateva plecari mai in forta o sa se plimbe uleiul peste tot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:47 AM |