![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu am facut multe poze..........dar masina merita........nu stiu daca are topic sau nu .....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,440 Joined: 8-February 07 From: Bucuresti/Oltenia Member No.: 625 Car: E 28; ex e12, e34 Engine: m10 pe gaz ![]() |
alo! baietii, am zis in gluma, nu m-am suparat.
nu ma deranjeaza observatiile la adresa masinii, mai ales ca sunt indreptatite cu privire la roti. Sportivu', nu stiu cand am facut remarci la adresa masinii tale, cum ca nu ar avea linie sau altceva- poate eram sub influenata alcoolului si atunic retrag. ![]() pe Mihai il apreciez pt. ce face, pt. efort si determinare. |
|
|
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
alo! baietii, am zis in gluma, nu m-am suparat. nu ma deranjeaza observatiile la adresa masinii, mai ales ca sunt indreptatite cu privire la roti. Sportivu', nu stiu cand am facut remarci la adresa masinii tale, cum ca nu ar avea linie sau altceva- poate eram sub influenata alcoolului si atunic retrag. ![]() pe Mihai il apreciez pt. ce face, pt. efort si determinare. Ahaaaa! deaia aveai tu privirea tulbure! ![]() This post has been edited by Sportivu: Jan 14 2009, 11:36 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 01:08 PM |