![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
nu am facut multe poze..........dar masina merita........nu stiu daca are topic sau nu .....
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Mensch Maschine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,339 Joined: 14-June 07 From: Bucuresti Member No.: 976 Car: E34 Engine: M60B30 ![]() |
ce va mai place sa faceti misto de masina mea... ![]() sportivule, lasa-o pe a ta mai low, sa te vad cum umbli iar cu pasta de poxipol pe sub masina sa lipesti baia... imi place asa cu roate mari, cum erau jaguarurile alea vechi. Nu a facut misto nimeni de tine. Au fost numai cateva sugetii cinstite din partea unor colegi de suferinta. In schimb tu arunci rautati gratuite de oricate ori ai ocazia si mie si lui Mihaitza de la Gaesti, etc... Nu trebuie sa iti aduc aminte cum mi-ai criticat E12-le cand ai venit pe la mine, ca n-are linie, ca e nu stiu cum. Eh, asta e frate....eu n-am E12 SUPER FRUMOS ca al tau ![]() ![]() This post has been edited by Sportivu: Jan 13 2009, 04:37 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 01:00 AM |