![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
Salut, stie cineva care sunt diferentele intre tractiune si propulsie?
Avantaje, dezavantaje? Dece la masinile cu peste 250 cp e recomandata propulsia, de ce e mai sportiva? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
cred ca depinde asezarea oamenilor din masina, deci tot distributia maselor. Si a mea pleaca in dreapta cand sunt doar eu in masina (la volan evident). Dar daca tii 2 oameni in dreapta, unul in fata altul in spate, va pleca spre stanga, cel putin la mine asa se comporta. Am incercat mai demult plecarea de pe loc pe zapada cu diferite greutati in masina, si am folosit si colegi pe post de kilograme in plus.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 05:47 AM |