![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 67 Joined: 24-November 08 From: Constanta Member No.: 2,355 Car: e30 Engine: m40 1.6 102Cp ![]() |
Am desfundat instalatia, am bagat aer cu preiune, apa cu presiune, nu e nici un dop pe nicaeri. Dar am caldura doar cand merg cu masina turata.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
va zic tot secretul
![]() 1. cand mergi la drum lung si baga rece inseamna ca ai sufa aia de la rotita de caldura rupta sau nu merge. asta inseamna ca ea pe loc baga caldura, dar vine frigu de afara. so.... vezi shufele alea de acolo care e mersu. sa inchizi de tot aerul de vine din bot. 2. verifcati electrovana de pe traseu. verificati instalatia de apa. puneti mana pe furtunele care intra in masina. turul si returul. daca nu va deschide electrovalva e posibil ca butonul de caldura sa fie bulit. el da caldura de la o rotatie de 23 de grade. cam asta e zic eu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 04:50 PM |