![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
dar nu ma intereseaza pe mine ce faci tu cu bani tai.poti sa i bagi in droguri femei case treaba ta la fel cum si treaba ,ea ce fac.dar in primui rand tu ai pomenit numele meu si ai batut apropouri la adresa mea.eu doar ti am raspuns si ti am spus parerea mea.si altceva te rog foarte frumos si amical sa ti rwvizuiesti felul de a vb .dureri de cap nu am .si nu vreau sa am .de aia nu ma voi cobora la nevelul tau inferior de razboinc si ti voi sugera .aici nu ai cu cine sa te bati ca noi nu suntem genul tau feroce.asa ca cauta in alta parte poate in alt forum batai si amenintari.deci te as ruga f frumos sa eviti sa mi te mai adresezi sau sa ma dai exemplu.tu pt mine esti 0 si nu reprezinti nimic.deci nu mai vb de mine.vb de cine vrei tu sau cine ioti permite..sa ai sarbatori fericite sanatate si poate sa fii mai putin impulsiv si agresiv.la multi ani.sau ce mi recomandau mie prieteni cand faceam ca tine acum ceva ani de zile get a girl sau get a ride sa eliberezi din stres.astept raspunsul tau si sper sa nu fie o alta provocare sau dorinta de scandal caci nu omul tau.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:15 PM |