![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
QUOTE (INTERCEPTOR) rabbane daca ai ceva de zis zi in fata nu mai ne ocoli cu unii de pe aici care si tin masinile de bijuterie si dastea de 2 lei.eu nu am zis nimic de cei care fac curse ca si eu fac dar nu legale si fac rar.nu mai judeca tu dupa perdeaua i.eu am pus o intrebare nu am zis ca ala are masina urata ca e taran sau ca face nu stiu ce .am si specificat unele.hay e frumos dgh e frumos cry e frumos vrei sa ti dau exemple.nu stiu ce sarac isi permite o masina de 2 3 mii de euro car econsuma 15 20 .sa fie sarac ?sau sunt eu prost?si acuma depinde de ce esti tu pasionat.DE CURSE SAU DE MASINA BMW.daca esti de curse nu mai are nici o legatura bmw u.daca esti pasionat de bmw atunci are legatura si cu ce poate masina si cu ,,,cursele.nu cred ca trebuie sa bati apropouri in stg si dreapta pe aici ca eu nu stiu pe cine a deranjat o simpla.dece atatea cazane .este un club de bmw deci nu trebuia sa intreb dece cazane dacie dece cazane mercedes dece cazane fiat dece cazane alte masini.si nu stiu cu ce esti tu mai pasionat decat mine sau decat altii .si daca as avea bani as da sa fi sigur mai multi decat ai da tu .si as face pt bmw de 10 ori mai multe chestii decat tine.si orice ai face tu nu o sa fi niciodata nici pe sfertul meu referitor la bmw.deci ma repet dece masina e cazan din ce cauza sa ajuns in stadiul de carcasa .nu ma intereseaza cien o conduce sa ti fie clar.nu ma intereseaza soferul .ci dece e asa masina.daca e asa masina ca omu nu si permite atunci ar fi o chesti dar sa ti permiti si sa ti bati joc e alta.asa ca nu mai lua tu apararea tututro ca nu ti au trecut si nu o sa ti treaca niciodata prin mana cate bmw uri mi au trecut mie si cate feluri de oameni am cunoscut eu doar prin intermediul unui simplu nume BMW.
Prietene, nu s-a luat nimeni de obsesia ta si te priveste daca bagi mai multi sau mai putini bani decat mine in masina. Daca pe tine atat te duce mintea, sa bagi toti banii in masina este numai si numai treaba ta. Altii strang bani sa-si cumpere casa, sa-si faca un viitor, au privirile mai largi;)NU te aprinde asa ca poate incepi sa ai dureri de cap. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:50 PM |