![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
meama ce mi-ati sarit in cap!!!
![]() pretu e ...stiu stiu extrem de exagerat.e bine daca iau si 15 in cel mai bun caz.dar..nush vorba lui peterpan s-ar putea sa iasa bine in primavara.daca nu o dau pana in febr nu o mai dau. urmaresc de 4 luni un m3 ala de care zice ionusunt.dar ramane de vazut.daca o dau si daca am diferenta... This post has been edited by batz: Dec 15 2008, 01:22 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Cazan owner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,516 Joined: 19-September 07 From: Severin Member No.: 1,153 Car: E28 525i Engine: M50B25 192 CP ![]() |
domnu ciupa eu unde ma incadrez cu un e46 2.0d si un e28 2.8i? hai ca is tare curios...acum doi ani cand am luat e46-le (si asta a fost o intamplare...doar ce ma hotarasem sa refac mondeo I pe care il aveam si a aparut verziciunea asta) cum ma vedea lumea?nu m-am dat si nu ma dau gongoi in trafic pt ca am bmw...merg cu el in mod linistit zi de zi...mai prind un drum virajat si ii dau de ii sar capacele (deh placerea de a conduce)...imi mananca banii si timpul liber...sanatatea la fel...s-a cam depreciat asa e...ca deh a aparut common railul de 150 de cai...si ala chiar consuma putin si are zvac (cu mentiunea ca asta e mai fiabil) si da bine la pipitze...vb aia: draga dar ala e cu facelift (ce se pricep gagicile la masini mai nou)...dar eu tot tin la el si nu l-as da pe un e90...ramane in familie langa rechin
si ca fiu on topic: oricand as pune un urs si un rechin pe primul loc pt placerea de a conduce ...pt ca asta e filosofia bmw-ului pana la urma... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
domnu ciupa eu unde ma incadrez cu un e46 2.0d si un e28 2.8i? hai ca is tare curios...acum doi ani cand am luat e46-le (si asta a fost o intamplare...doar ce ma hotarasem sa refac mondeo I pe care il aveam si a aparut verziciunea asta) cum ma vedea lumea?nu m-am dat si nu ma dau gongoi in trafic pt ca am bmw...merg cu el in mod linistit zi de zi...mai prind un drum virajat si ii dau de ii sar capacele (deh placerea de a conduce)...imi mananca banii si timpul liber...sanatatea la fel...s-a cam depreciat asa e...ca deh a aparut common railul de 150 de cai...si ala chiar consuma putin si are zvac (cu mentiunea ca asta e mai fiabil) si da bine la pipitze...vb aia: draga dar ala e cu facelift (ce se pricep gagicile la masini mai nou)...dar eu tot tin la el si nu l-as da pe un e90...ramane in familie langa rechin si ca fiu on topic: oricand as pune un urs si un rechin pe primul loc pt placerea de a conduce ...pt ca asta e filosofia bmw-ului pana la urma... Păi nu ştiu, nu te cunosc. Tu trebuie să ştii. This post has been edited by Ciupanezu: Dec 27 2008, 08:55 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:41 PM |