![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
meama ce mi-ati sarit in cap!!!
![]() pretu e ...stiu stiu extrem de exagerat.e bine daca iau si 15 in cel mai bun caz.dar..nush vorba lui peterpan s-ar putea sa iasa bine in primavara.daca nu o dau pana in febr nu o mai dau. urmaresc de 4 luni un m3 ala de care zice ionusunt.dar ramane de vazut.daca o dau si daca am diferenta... This post has been edited by batz: Dec 15 2008, 01:22 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
Cred că posesorii de BMW se īmpart īn următoarele categorii:
- cocalari (80%) - posesori de E46, E39, E60, X5 E53 & E70. - cocalari cu E36 (95%) - merită o categorie specială, sunt cei care n-au bani sa treacă strada dar s-au gāndit să-şi cumpere un E36, ies cam cel mai urāt īn evidenţă īn trafic. - oamenii care-şi cumpără un BMW doar pentru că au auzit că este o maşină bună, īşi privesc maşina strict ca mijloc de transport. (15%) - pasionaţii (5%) - au cam orice tip de BMW, sunt cei care-şi īntreţin cel mai bine maşina. Cocalarii cu E30 īncă mai există dar īn proporţie foarte mică pentru că cei mai mulţi dintre ei au trecut la E36. Este evident pentru că acum cāţiva ani erau foarte multe E30-uri rupte, acum sunt foarte puţine şi majoritatea dintre ele arată destul de bine. Posesorii de E46 sunt īn cea mai mare proporţie cocalari pentru că E46 este un model care s-a depreciat foarte mult īn ultimii ani. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:06 PM |