![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
meama ce mi-ati sarit in cap!!!
![]() pretu e ...stiu stiu extrem de exagerat.e bine daca iau si 15 in cel mai bun caz.dar..nush vorba lui peterpan s-ar putea sa iasa bine in primavara.daca nu o dau pana in febr nu o mai dau. urmaresc de 4 luni un m3 ala de care zice ionusunt.dar ramane de vazut.daca o dau si daca am diferenta... This post has been edited by batz: Dec 15 2008, 01:22 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
@uwe,e aiurea sa zici ca ti se pare amuzant.ma rog ok este amuzant.daca am avut atunci Xeuro sa iau e46-le si x euroi mai mici ca sa am grija de el.nu inseamna ca ma scald in ei:) ci doar ca daca ar fi vreodata sa imi iau e30 as vrea sa dau p el 30de mii de euro si cazanu ala de urs sa merite aia 30mii euro..
asa si eu daca e mortis sa ai bmw vechi ca sa fi luat drept pasionat auto in cazu asta mias da e46-le dar pt un e28...preferabil m535. ![]() iar despre prosesorii de bmw.sa ma ierte cine poate,dar fie el urs fie epatrusase fie ce vreti voi,exista pe putin 6din 10 si o zic asa..."de la mine" ....proprietari cocalari cursieri jmecheri de cartier si asa mai departe care fac pipi p marca respectiva.acum 2 ani erau multi cu e46 ca era trendi sa ai e46.dar daca e sa fi putin realist ce masina e trendi sa ai acum in definitia de cocalaro-trendi-cular?sa fie oare urs/pisica? de vezi un miliard de ursi si pisici cu nr de bulgaria care mai decare mai tunarite spoilarite turbosuflate si mai stiu eu ce.asa ca eu daca e sa apreciez ursii prefer sa apreciez proprietarii care isi tin ursii cum trebuie.cum erau ei atunci( ma rog si aia turbo bine facuti imi plac sa nu se supere cineva ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 07:25 PM |