![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
meama ce mi-ati sarit in cap!!!
![]() pretu e ...stiu stiu extrem de exagerat.e bine daca iau si 15 in cel mai bun caz.dar..nush vorba lui peterpan s-ar putea sa iasa bine in primavara.daca nu o dau pana in febr nu o mai dau. urmaresc de 4 luni un m3 ala de care zice ionusunt.dar ramane de vazut.daca o dau si daca am diferenta... This post has been edited by batz: Dec 15 2008, 01:22 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
azi stateam la stop si ma uitam la un e30 maroniu cu toba care baraia si era lasata pe burta... dadea bine .. posesorul se uita la mea si la un alt e46 care era curat ... foarte curat
se uita la mine si stramba din nas si pleaca tare a incalecat linia de tramvai si s-a rascucit in toata intersectia astia sunt unii dintre proprietari si din cauza asta nu trebuie sa denigram toti posesorii de e30 nici eu nu mi-as lua e30 decat daca ar fi scos din cutie si cu aripi evazate dar eu nu vreau e30 eu vreau e24 si daca ar fi sa vand e46-le as vrea un 5 .... X5 -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:30 AM |