![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
mm vad ca va luati la tranta.eu am intrebat doar dece sunt cazane as amulte.nu ma intereseaza pe mine ca o tine in garaj sau face curse .uite eu o tin in garaj ca bibelou si asta e nu ai ce sa faci.uwe a muncit pt ea la fel ca mine si a ramas fara bani de multe ori cdin cauza ei si nu da inapoi de la o liniuta.asta nu inseama ca a mea e cazan ca sta in garaj.era vb de aspect .si cum treaba cu jegu e cea mai concludentaaaaaaaaaaa...................si cea mai ieftina.si pana la urma sunt asa multe pt ca nu si da nimeni interesu.si am pu sin discutie si alte masini gen e 34 e 36 e 46 care mi au venit la reparat cu ceva de genul 1 litru de ulei in motor .0.5 ulei in motor.placute de frana inexistente direct pe disc cu discurile facute varza.directie ceva de genu virezi acum si masina vireaza maine.si alt ebombe la care nu ar fi trebuit sa se ajunga. dece?am aflat singur.oameni car esi au luat masina ca pe un tractot exploatare.cand a cazut vai cati bani am bagat in bmw .desi de 2 ani nu am schimbat nici filtru de aer ...................mmmmmmmmmmmm asa ajunge o masina care e draguta si apreciata ca ,caroserie (ursuletul)cazan.in fine cineva sa inchida si sa stearga topicul asta.ce dreacu ma mancat pe mine undeva sa vad dece s ursuleti daramati.am crezut ca daca sunteti mai multi posesori de ursi puteti sa ma lamuriti cum ajunge un urs in halul in care sunt multi.dar in nici un caz nu ma asteptam sa o luati pe aratura sa va certati pt o discutie.stergeti topicu si gata.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:22 PM |