![]() |
![]() |
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
meama ce mi-ati sarit in cap!!!
![]() pretu e ...stiu stiu extrem de exagerat.e bine daca iau si 15 in cel mai bun caz.dar..nush vorba lui peterpan s-ar putea sa iasa bine in primavara.daca nu o dau pana in febr nu o mai dau. urmaresc de 4 luni un m3 ala de care zice ionusunt.dar ramane de vazut.daca o dau si daca am diferenta... This post has been edited by batz: Dec 15 2008, 01:22 AM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
bine deci ursuletele e de cacao a ? masina inferioara a ? bineee....abia astept sa moara domnul batz in e46 ele sau sa injure diff ul open si valva cdv ...
ptr un drum pana in germania sa zic...poate as opta pt o dinasta noua...desi sunt sigur ca si cu un urs ar fi mega misto la drum lung (vb din experienta-am fost cu ursul la budapesta si inapoi ,si a fost excelent ca masina la drum lung .....a stat pe drum .nu a fost mai obositor ca alte masini .a fost super ![]() sa nu mai vb ca la e46 cum arata in interior dupa niste ani de bucuresti ....si cum arata unn urs dupa 12 14 ani de bucuresti (vezi ixu rosu) . sa ne amintim ca eu acum dupa 3 ani de bucuresti schimb bucsi la bascule& stuff . ![]() deci da...e de cacao ursu . maine il vand. imi iau e46 320d .mult mai distractiva .muult superioara ![]() da e superioara ca tehnologie ca consuma cu 1 l mai putin ca scoate emisii mai mici ca franeaza mai repede si ca daca calci pietoni cu ea nu au mare lucru ,dar inferioara ca si calitate a fabricatiei , facuta mai mult pt a se vinde si a scoate profit (vezi calitatea mai slaba...facuta sa tina 10 ani in loc de 30 ) decat pt a satisface dorintele unui pasionat , marketingizat la maxim. (330cd e un exemplu bun,la fel si toate coupe diesel) si nu in ultimu rand ,ursul nu era pt orice fel de sofer ,chiar si ix ul te poate fura si nu e deloc placut,as zice mai naspa ca la rwd , insa un e46 il poate conduce orice pipita .asc on si gata panica,care oricum nui chiar asa de mare ![]() altceva care m-a deranjat in evolutia modelelor bmw ,ar fi diferenta foarte mica de cai ,uneori inexistenta , intre motoarele diferitelor generatii ,in comparatie cu greutatea mai mare ,de la generatie la generatie nu vad eu cun e posibila o astfel de comparatie.... ursul sau orice alta masina old...are treaba ei....senzatia din interior...caldurile din spate cand ai d mucna la ea....bucuria p care o simti atunci cand se uita cineva dupa tine.... dar o masina noua e o masina noua, care iti da voie sa te plictisesti...ceea ce o masian veche nu. poti avea o masina ok si o vechitura, dar ca sa vinzi masian noua pentru una veche.....nush cine ar putea face asa ceva..... eu ![]() This post has been edited by ionusunt: Dec 22 2008, 01:34 AM -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:39 AM |