![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Rabanne, 316 si ceilalti: e treaba fiecaruia ce face cu propria masina, atata timp cat nu-i pune pe altii in pericol sau nu-i afecteaza. Daca unii vor s-o rupa cu ecrculete, e ok, daca vor s-o tina in garaj si sa arate impecabil, iarasi e ok, mai ales ca la un anumit tip de masini e si pacat sa le strici.
Cat am avut fosta masina am incercat sa am grija de ea s-o pastrez in stare cat mai buna. Cred ca am si reusit - cand am dat-o arata inca la fel de bine, desi am mers cu ea suficient. E adevarat, fara sa fac cerculete sau sau alte chestii asemanatoare. Pentru ca ar fi fost pacat de ea. Sper sa o tina la fel de bine si actualul proprietar. Referitor la "cazane" si alte ruine pe care le vezi circuland: depinde ce-si poate permite fiecare, nu au multi posibilitatea sa-si cumpere o masina buna. Insa e usor sa-ti dai seama ce fel de proprietar are masina cand o vezi mizerabila si neingrijita. Pentru ca nu e nevoie de bani ca sa o speli si sa ii faci un minimum de intretinere. Rabanne, nu stiu ce ai de impartit cu 316, problemele voastre par sa fie mai vechi, dar as aprecia daca v-ati rezolva disputa in particular si nu pe forum. Ce ati spus unul despre celalalt, aici si in alt topic, nu va onoreaza. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:13 PM |