![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
vand furia rosie.
e cu nr de germania.daca nu o vand o execut in curand.ddarr imi e cam mila de ea.si am nevoie de bani.cine nu are. 245 000 are tuv pana in 2009 luna a 6a. ![]() geamuri el trapa el faruri reglabile el volan reglabil pe inaltime. kit m technik putin lovita usa sofer. pret 2450 .putin discutabil apropo fara comentari la pret .ca e mare sau alte dastea. masina a avut 2 propietari.ambii peste 45 de ani.se vede pe masina ca nu este alergata.arata super bine merge bine ...............etc. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
adica este semi inscris
sau mai bine zis......neinscris am facut acetele am luat euro 2 la rar cartea si certificatul de omologare..............dar azi este deja 15 pt romani nesemnificativi ca mine.asa ca nu am mai apucat sa platesc taxa veche .ca deja a intrat cea noua.nu vreau sa mai stiu nimic nu ma mai intereseaza nimic. sa ma pis pe conducatori acestei tari pe scurt.ma duc sambata sa urlu cat pot pe la parlament. recunosc ca bucuria a durat cateva ore:( dar cel putin a fost. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:07 AM |