Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand e 34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
INTERCEPTOR
vand furia rosie.
e cu nr de germania.daca nu o vand o execut in curand.ddarr imi e cam mila de ea.si am nevoie de bani.cine nu are.
245 000
are tuv pana in 2009 luna a 6a.
tongue.gifP
geamuri el
trapa el
faruri reglabile el
volan reglabil pe inaltime.
kit m technik

putin lovita usa sofer.

pret 2450 .putin discutabil
apropo fara comentari la pret .ca e mare sau alte dastea.
masina a avut 2 propietari.ambii peste 45 de ani.se vede pe masina ca nu este alergata.arata super bine merge bine ...............etc.

INTERCEPTOR
,,,,
Viper05
ce an?
INTERCEPTOR
1990 luna a 6 a parca. nu are vanos .este motorul simplu m50 b25
INTERCEPTOR
taxa de 1 iunie cica ar fi 650 euro pt masina asta.problema e ca s n groapa cu bani ..........sa o dezmembrez sau sa ma chinui intreaga ...........???
Rares
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 23 2008, 06:07 PM) *
taxa de 1 iunie cica ar fi 650 euro pt masina asta.problema e ca s n groapa cu bani ..........sa o dezmembrez sau sa ma chinui intreaga ...........???

E pacat de ea sa o desfaci. Ii drept ca ar putea dona multe lucruri care ar ajuta la multe masini. Dar totusi... pacat de ea.
INTERCEPTOR
e pacat si mi pare rau .dar nu prea crred ca am, ce i face.se pare ca va dona multe piese si foarte bune.am facut un control la directi .....nimic.am gasit putin joc la bucsa de la volan/de sub bord/ o chestie de aluminu un cardanel.in rest face fite usa de la sofer din cauza lovituri .si in rest .as vrea sa ma plang de ea
dar nu prea am ce
aaa am gasit
are jante urate cu capace:sad.gif(
Sportivu
tine-o si inmatriculeaz-o, ca masina de zi cu zi wink.gif
MeHigh
cate i-as mai lua eu de sub capota....si dinauntru...insa lipsa evidenta de bani imi taie elanul sad.gif
daca castig la loto, Interceptorule, te scap de ea, chit ca imi fac parc auto cu 3 masini tongue.gif
INTERCEPTOR
nu pot sa o mai tin.am prea multe pe cap...am mai luat si e 2.....asta trebuie sa plece ....daca cade taxa cu atat mai bine pt cine o cumpara.......dar luna viitoare va avea alt pret.
taz_miti
si cam care ar fi pretul acela pt masina?
nu tear interesa un fiat punto din 94 pt batranul tau????????????
este mica si consuma putin????????????????????????????????? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
INTERCEPTOR
daca o inscriu ceea ce pare imposibil din ce aud cu normele lor nerecunoscute .....de romani spurcati
.va fi undeva la 3500 discutabil.....nu mult.nu mersi .pt oras mi am luat un 524 td ....e 28
INTERCEPTOR
sa revenim.2200 euroi.sau peste 2 saptamani se dezmembreaza...sad.gif(
INTERCEPTOR
2000.e
pt piese pt dezmembrat...whatever.........
INTERCEPTOR
s a vandut.

volanul:PP
INTERCEPTOR
se dezmembreaza
futui tara lu morti masi de conducatori nenorociti si incompetenti si idioti si dracu sa i ia si pe ei si pe cien i a educat asa retarzi.
lucian
QUOTE (INTERCEPTOR @ Aug 22 2008, 11:19 AM) *
se dezmembreaza
futui tara lu morti masi de conducatori nenorociti si incompetenti si idioti si dracu sa i ia si pe ei si pe cien i a educat asa retarzi.

poti incerca o inmatriculare bulgareasca. daca e euro 2 sau d3 nu te costa mult.
am tel unei firme din 2mai care se ocupa cu asa ceva.
INTERCEPTOR
pe talon are euro 2.ca a pus neamtul nu stiu ce sonda.insa nu am eu actele doveditoare pt montaj omologare si garantie.sad.gif
INTERCEPTOR
s a omologat si s a inscris.
pretul este de 4000 discutabil. a trecut de 2 ori prin rar fara spagi sau alte bazaconii.technic absolut perfect.
frane directie suspensie.
masina are vre o 247 000 reali .doar 2 propietari (varstnici ambii)si eu .care am tinut o pe loc. restul defectele si alte alea sunt vizibile in poze.

nu are aere nu are piei .......si alte bazaconii mai nou are un cd montat si o sa i pun si alarma.in pret
INTERCEPTOR
adica este semi inscris
sau mai bine zis......neinscris am facut acetele am luat euro 2 la rar cartea si certificatul de omologare..............dar azi este deja 15 pt romani nesemnificativi ca mine.asa ca nu am mai apucat sa platesc taxa veche .ca deja a intrat cea noua.nu vreau sa mai stiu nimic nu ma mai intereseaza nimic. sa ma pis pe conducatori acestei tari pe scurt.ma duc sambata sa urlu cat pot pe la parlament.

recunosc ca bucuria a durat cateva ore:( dar cel putin a fost.
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ Dec 9 2008, 08:41 PM) *
adica este semi inscris
sau mai bine zis......neinscris am facut acetele am luat euro 2 la rar cartea si certificatul de omologare..............dar azi este deja 15 pt romani nesemnificativi ca mine.asa ca nu am mai apucat sa platesc taxa veche .ca deja a intrat cea noua.nu vreau sa mai stiu nimic nu ma mai intereseaza nimic. sa ma pis pe conducatori acestei tari pe scurt.ma duc sambata sa urlu cat pot pe la parlament.

recunosc ca bucuria a durat cateva ore:( dar cel putin a fost.

Asta e chair de kkt.. Trebuie aflat cand e comunicat asa ceva, monitorul oficial sau unde? Daca nu trebuie dati in judecata. Nu imi vine sa cred.
coman cosmin
Degeaba BART la noi te bati cu morile de vant.Din cate am auzit pana luni la ora 16:00 taxa era aia veche.de ieri de dimineata s-a introdus noua taxa.
Curios e daca pica Tariceanu pica si taxa?????????
bartro
QUOTE (coman cosmin @ Dec 10 2008, 08:41 AM) *
Degeaba BART la noi te bati cu morile de vant.Din cate am auzit pana luni la ora 16:00 taxa era aia veche.de ieri de dimineata s-a introdus noua taxa.
Curios e daca pica Tariceanu pica si taxa?????????

Ah nu, nu pica asa repede.
http://www.gandul.info/actualitatea/taxa-a...ml?3927;3642124
INTERCEPTOR
daca o vrea cineva .voi scade din pretul de 4000 doar 65 000 000
ilie
si ios in aceeasi situatie..dar uite ca azi si maine inca se plateste taxa veche..sau cel putin se depun dosare si fiscu a promis ca cei care depun azi si maine vor plati pe vechi...eu inca sper..
dar in orice caz..daca nu reusesti sa o inmatriculezi...sunt duspus sati cumpar bara fata si evenual bara spate daca e M, volanul si maciulia de la schimbator.
INTERCEPTOR
s a inscris...taxa este platita. si masina de vanzare 4000 putin discutabil........barile sunt ambele de m plus pragurile .volanul de m a fost vandut acum 3 4 luni.

deci
de vanzaree 4000 discutabil
INTERCEPTOR
negociem serios pe timp de criza:PP
INTERCEPTOR
super negocieri ..........hai ca am chef sa fac cadouri mari reducere
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.