![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
dragoste care nu se uita.e 34.super super.deocamdata o tin un pic nu stiu care va fi soarta ei.masina este impecabilus mai putin usa la sofer:P
mic boom geamuri el fata trapa el oglinzi el faruri reglabile electrice:P si nimic mai mult 525 24 v 192 posibil sa o vand.sau cel mai rau sa o dezmembrez. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
inmatriculat si la vanzare.am scos cartea si certificatul de omologare.mi au trebuit multe nopti pierdute si bani irositi pe inca un drum in germania dupa actele masini.le am gasit le am luat .le am legalizat acolo si m am intors la iubiti mei de la rar care pur si simplu nu vroiau sa creada ca am adus actele.mi ai facut a 2 a oara in 3 luni testul la gaze si dupa ce m au tinut de la 8 dim pana la 12 30 pt o stampila si o semnatura am plecat apoi la grivita unde am stat sa ridic actele 3 ore.deci umilinta maxima.dar eram prea fericit din cauza masini.
acuma posibil sa o vand si destul de scump undeva la 4000 discutabil zilele astea voi plati taxa mai exact maine cred.si sa i o trag lu tariceanu cu aceasta ocazie lui si la toata familia lui si rudelor lui.daca ar stii saraca masa ce injuraturi ai trag oameni nu cred ca il mai facea pe cap de strut asta.in fine s a nascut ne a futut.si noi plangem ca prostii si nu facem mai nimic.nu ca am avea ce. This post has been edited by INTERCEPTOR: Dec 9 2008, 02:16 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:24 PM |