Help - Search - Members - Calendar
Full Version: noua mea fosta iubire
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
INTERCEPTOR
dragoste care nu se uita.e 34.super super.deocamdata o tin un pic nu stiu care va fi soarta ei.masina este impecabilus mai putin usa la sofer:P
mic boom
geamuri el fata
trapa el oglinzi el
faruri reglabile electrice:P
si nimic mai mult
525 24 v 192
posibil sa o vand.sau cel mai rau sa o dezmembrez.
MARI_NSL
daca vrei sa o dezmembrezi ... ce bani vrei pe motor ?

ps. ce urs e ala akolo in spate ...
INTERCEPTOR
e ursul unui amic.pai pt motor sunt deja 2 pacienti amanetati.dar nu discut in rubrica asta de dezmembrat decat daca este ceva sigur.deocamdata ....ma plimb cu ea,poate cade taxa
Mihai_AMD
superba! smile.gif
ionusunt
am vazut-o live azi ...e ft frumoasa masina - usa de la sofer,care oricum e mai dreapta acum decat in poza de mai sus biggrin.gif

ar fi tare daca ar scadea taxa rolleyes.gif
MeHigh
frumusica si rosie, asa smile.gif
sa te bucuri de ea, sper, de-acum incolo cate zile o avea masina asta.
INTERCEPTOR
nu mai are nici o zi ca am scos o la vanzare
INTERCEPTOR
bau
bartro
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 15 2008, 07:31 PM) *
bau

Ce viteza cu ceata..
INTERCEPTOR
aaa nu era ceata.era ploaie mare paret torentiala.din slatina pana in bucuresti.din pacate nu mi mergeau stergatoarele si ca sa pot vedea inainte a trebuit sa merg numai cu peste 120.altfel nu vedeam nimic.peste 120 parbrizul parca se sterge singur.asa ca nu am avut de ales.acuma cand ma uit la poze ......asta e.bine ca nu am dat coltu macar o faceam fericit.la viteza mare ai impresia ca ploua in sus tongue.gif ciudat

oricum e 34 e 32 si e 38 sunt ultimate driving machine
.pt mine e 34 este un mit o legenda.este o senzatie care nu ti o ofera nici e 46 nici e 39 nici e 90 nici e 60 nici una nimic.e ceva aparte.este vechiul perfect dupa e 12 smile.gif
haifisch
m-ai facut curios smile.gif

tre sa fac cumva sa conduc si eu un E34 sa vad cum e...
lucian
QUOTE (INTERCEPTOR @ May 16 2008, 02:11 AM) *
aaa nu era ceata.era ploaie mare paret torentiala.din slatina pana in bucuresti.din pacate nu mi mergeau stergatoarele si ca sa pot vedea inainte a trebuit sa merg numai cu peste 120.altfel nu vedeam nimic.peste 120 parbrizul parca se sterge singur.asa ca nu am avut de ales.acuma cand ma uit la poze ......asta e.bine ca nu am dat coltu macar o faceam fericit.la viteza mare ai impresia ca ploua in sus tongue.gif ciudat

oricum e 34 e 32 si e 38 sunt ultimate driving machine
.pt mine e 34 este un mit o legenda.este o senzatie care nu ti o ofera nici e 46 nici e 39 nici e 90 nici e 60 nici una nimic.e ceva aparte.este vechiul perfect dupa e 12 smile.gif

daca ti-e asa dor de e12, ti-l dau pe al meu si euroi pt. "scufitza roshie":))
INTERCEPTOR
e 12 o sa mi iau eu .nu acuma ca sunt lefter.dar fac eu rost..pai daca esti din bucuresti te plimb eu cu el da nu e mare senzatie prin oras.lla drum lung pe serpentine pe auto strada.facem un mic drive test:P
INTERCEPTOR
cica ar fi taxa de la 1 650 euro sa o inscriusunt tare curios
INTERCEPTOR
am aflat taxa.575 euro sau 20 130 000 ceva de genul:tongue.gifP|
ionusunt
tare:D
INTERCEPTOR
maine expira numerele de romania
si pe 24 am programare la rar pt carte si revizie......apoi inscris ul
desi am clienti la o gramada de piese......
haristeas51
E posibil sa intampini o ''mica'' problema la R.A.R. Dupa cum stim e34 tau cu motor m50b25 are Euro 2. E bine R.A.R.-ul nu va recunoaste aceasta norma de poluare. Ei vor incadra masina la Euro 1 sau chiar NON-Euro .
ionusunt
eu stiam ca mai nou au alte norme dupa care recunosc masina ca fiind un anume euro.
INTERCEPTOR
suntem in romania ce dracu .tre sa intampini mereu probleme in orice
florin83
QUOTE (haristeas51 @ Jul 8 2008, 02:02 PM) *
E posibil sa intampini o ''mica'' problema la R.A.R. Dupa cum stim e34 tau cu motor m50b25 are Euro 2. E bine R.A.R.-ul nu va recunoaste aceasta norma de poluare. Ei vor incadra masina la Euro 1 sau chiar NON-Euro .

euro 1 nu e recunoscut la noi..
INTERCEPTOR
sunt programat pe 24
o sa ma duc pana acolo doar cu actee zilele astea
sa vedem ce se intampla
daca nu oricum am cativa car easteapta s ao dezmembrez........asta e
romania ce sa i faci

deci daca am euro 2 ei o soct euro 0
ma sa i fut putin
si daca aduc una euro 4 o face euro 2.....poate ma pun pe procese cu ei..da nu am bani adica germania e mai proasta ca noi oricum fara scandal nu plec de acolo si dala mare daca fac ceva nasol aia pe acolo.....
ionusunt
QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 9 2008, 12:37 PM) *
sunt programat pe 24
o sa ma duc pana acolo doar cu actee zilele astea
sa vedem ce se intampla
daca nu oricum am cativa car easteapta s ao dezmembrez........asta e
romania ce sa i faci

deci daca am euro 2 ei o soct euro 0
ma sa i fut putin
si daca aduc una euro 4 o face euro 2.....poate ma pun pe procese cu ei..da nu am bani adica germania e mai proasta ca noi oricum fara scandal nu plec de acolo si dala mare daca fac ceva nasol aia pe acolo.....

as merge si eu cu tine ca sunt fan scandal pe drepturle noastre rolleyes.gif
io'sŪ
motoarele M50 de pana in '94 (sau '95) nu sunt euro2, iar la noi ( IN RROMANIA ) pana la euro 2, tot ce exista e trecut NON-EURO

faci scandal degeaba.....
haristeas51
+1 la faza cu scandalu thumbup1.gif
Peter Pan
QUOTE (haristeas51 @ Jul 10 2008, 10:25 AM) *
+1 la faza cu scandalu thumbup1.gif

cand aveam ursu cu euro 1 ( an 1990), nu mi l-au recunoscut la RAR sad.gif
ionusunt
am auzit(dar vreau sa si vad) ca pana in 92 recunosc euro 1 ,dupa 92 euro 2 ....asta mai nou...ca stiu ca pe vremuri probabil trebuia sa ai masina din anul 2150 ca sa zica euro 1 domle
INTERCEPTOR
atunci ce dreacu este asta.e fals........sau cine dracu sunt ei sa nu o recunoasca?????
INTERCEPTOR
am fost azi si am reglementat statutul masini......
soo se putea omologa euro 2 daca aveam actele de la catalizarea din germania si garantia de la service ul unde a fost montat kit ul euro 2.asa ca nu le am
si masina va deceda..........
asata in cazul in care nu o cumpara cineva pt inmatriculare pe bulgaria sau unu care vrea sa mai mearga cu ea pana in 2009 cu 100 euro pe luna:P
asa ca imi pare super rau pt bebelush.o mai tin 2 saptamani la vanzare intreaga.daca nu .......DIZMEMBER:((
MeHigh
imi pare rau sa aud asta, e pacat de ea insa...statul roman e o bataie de joc.
INTERCEPTOR
sssper sa se bucure macar altii de piese.
haristeas51
dar Euro 1 iti era recunoscuta ?
INTERCEPTOR
daca era euro 1 plateam 1200
care oricum i as fi platit
dar nici atata
non euro
3200 sau 3700 euro:
niciodata
MARI_NSL
boss am vazut ca mi-ai dat pm in legatura cu inmatricularea pe BG . dar io nu ma ocup cu asa ceva ... vorbeste cu Florica din nsl ... el se ocupa wink.gif
INTERCEPTOR
am vb
saru mana. 2000 euro.
m am linistit iar
alex230ro
CUM DRACU 2000 EURO MA????
intreaba si pe Robert SGM
MeHigh
depaseste puterea, si la ei KW are un anumit pret pana pe la 120 parca...apoi creste drastic pretul per KW.
alex230ro
hmm posibil sa ai dreptate m-am inselat eu scuze
MARI_NSL
QUOTE (MeHigh @ Aug 22 2008, 04:15 PM) *
depaseste puterea, si la ei KW are un anumit pret pana pe la 120 parca...apoi creste drastic pretul per KW.

asa este .. ai dreptate wink.gif
INTERCEPTOR
inmatriculat si la vanzare.am scos cartea si certificatul de omologare.mi au trebuit multe nopti pierdute si bani irositi pe inca un drum in germania dupa actele masini.le am gasit le am luat .le am legalizat acolo si m am intors la iubiti mei de la rar care pur si simplu nu vroiau sa creada ca am adus actele.mi ai facut a 2 a oara in 3 luni testul la gaze si dupa ce m au tinut de la 8 dim pana la 12 30 pt o stampila si o semnatura am plecat apoi la grivita unde am stat sa ridic actele 3 ore.deci umilinta maxima.dar eram prea fericit din cauza masini.
acuma posibil sa o vand si destul de scump undeva la 4000 discutabil zilele astea voi plati taxa mai exact maine cred.si sa i o trag lu tariceanu cu aceasta ocazie lui si la toata familia lui si rudelor lui.daca ar stii saraca masa ce injuraturi ai trag oameni nu cred ca il mai facea pe cap de strut asta.in fine s a nascut ne a futut.si noi plangem ca prostii si nu facem mai nimic.nu ca am avea ce.
ledocteur
am vazut la televizor, la realitatea parca, ca desi taxa se mareste oficial de la 15 decembrie, azi au inceput sa incaseze sumele triplate deja. ceea ce mi se pare ilegal dar ma rog. bafta cu vanzarea! merita toti banutii zic eu smile.gif
INTERCEPTOR
no fun.merita bani .insa deja cum ai zis eu nu mai am timp pana pe 15 .ca azi si nu mai am cum sa platesc impozitul desi am cartea si euro 2 si certif de omologare. sa traiesti (BINE) taricene

sunt si mai linistit
bartro
QUOTE (ledocteur @ Dec 9 2008, 06:00 PM) *
am vazut la televizor, la realitatea parca, ca desi taxa se mareste oficial de la 15 decembrie, azi au inceput sa incaseze sumele triplate deja. ceea ce mi se pare ilegal dar ma rog. bafta cu vanzarea! merita toti banutii zic eu smile.gif

Hmda, cica greseala. Au uitat sa precizeaza data si atunci e de la momentul de publicare. Ce faza de rahat. Cetateanul plateste.
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ce-...late-in-ue.html
INTERCEPTOR
deja masina asta ma chinuit fizic si psihic si material mai mult decat era necesar:( nu i vina ei.ci a statului plus a incompetentilor de la rar.asta e sa le o tragem frumusel ca la show uri
ledocteur
vesti bune! http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5239...5-decembrie.htm
INTERCEPTOR
azi am depus dosarul pt calcul la taxa.si iese abea pe 15 .nu cred ca mai prin trenul fericiri.e si pana la urma asta a .m am zbatut si am incercat ,am facut tot posibilul..........nu s a putut
sa akes praful
sa le o trag
din nou si din nou
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.