![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
reconditionarea unui ursuletz pentru a-l scoate din starea de cazan cere o investitie mare de bani si timp. piesele noi/aproape noi sunt scumpe si greu de gasit, mecanici priceputi sunt rari. dar pasiunea nu cred ca poate fi masurata neaparat in cum arata masina la un moment dat. pana la urma vad si partea practica si trebuie sa stabilesc niste prioritati: ce sens ar avea sa investesc toti banii pe care-i casting in restaurarea masinii ca apoi sa nu pot circula niciodata cu ea, mai ales ca lucrul asta se intampla pe o perioda lunga de timp(nu mi-ar conveni ca 1 an de aici incolo sa dau 1/2 de salariu pe ea, s-o tin in service sau in fata blocului si sa ma uit la ea ca nu stiu ce mai am facut si nici nu mai am bani de motorina).
@rabanne: sa ai masina excelent intretinuta, sa o tii in garaj, sa o stergi numai cu piele de caprioara, sa o plimbi din an in paste e comportament tipic de colectionar nobil. oamenii astia apreciaza un autoturism. comparatia cu o gagica misto mi se pare deplasata; masina e masina, femeia e femeie. ai dreptate ca acest forum e unul pasnic. hai sa-l pastram asa! -------------------- 324 td
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:29 PM |