![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 4 Joined: 15-March 07 Member No.: 779 Car: E30 Engine: 2.5 ![]() |
Salut
Stie cineva un mecanic bun de ursulet prin Bucuresti? Yalos |
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 280 Joined: 18-April 08 From: Bucuresti Member No.: 1,588 Car: E30 Engine: M10 1.8 105CP ![]() |
Caut si eu un mecanic la care pot merge sa imi schimbe una alta, dar sa faca pe loc si sa nu ceara sume exorbitante de bani. Nu vreau sa astept zile,saptamani, luni,etc, dupa masina.
Recomandari, ceva? |
|
|
![]()
|
|
![]() restantier ![]() ![]() Group: Members Posts: 385 Joined: 10-September 07 From: bucuresti Member No.: 1,138 Car: e34 525tds Engine: m51d25 143cp oficial ![]() |
Caut si eu un mecanic la care pot merge sa imi schimbe una alta, dar sa faca pe loc si sa nu ceara sume exorbitante de bani. Nu vreau sa astept zile,saptamani, luni,etc, dupa masina. Recomandari, ceva? vezi service-ul lui silviu, il recomanda cineva pe un alt topic. eu mi-am schimbat caseta de directie si pompa de servo. a durat cateva ore, am dus masina pe la 1 si seara am luat-o, mi-a explicat mecanicu tot ce a facut, a curatat piesele, chiar lucreaza ok. si pana acum mi-a tinut. am dus masina acolo acum vro 3-4 luni. pretul a fost 2.5 milioane dupa cate imi amintesc. mai ieftin decat ma asteptam This post has been edited by ledocteur: Nov 28 2008, 05:12 PM -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th August 2025 - 01:15 AM |