![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 821 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 18 Car: E21 Engine: M20 2.3 143CP ![]() |
la masina lui pe loc la relanti cand lua viraj se auzea un sgomot urat de curea care patineaza, am schimbat cureaua si tot asa facea, am zis ca nu e intinsa indeajuns, am mai intinso si tot asa facea, am zis ca e stricata pompa, acum imi zice ca a pus niste ulei in borcanasul ala si nu mai face nici un zgomot si ca merge super directia
![]() ![]() -------------------- BMW E21 323i 2.3l K-Jetronic, 17" Alpina
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,020 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 27 Car: e30 325ix ![]() |
alooo???
pistonasele au fost impinse la maximum....insa placutele nu cadeau tocmai bine fiindca aveam discurile cam naspa...si au facut o buza...daca le puneam asa...riscam sa raman fara frana...fiindca placuta calca doar pe buza aia.... Iar la capitolul servo...ii multumesc lui Gabita care mi-a trimis si manualul de reparatii...acolo am descoperit ca lichidul tre sa fie la un anumit nivel... Am un servo acum ....mult mai tare decat atunci cand am luat masina.... Faza cu Ionut...NO COMMENT @316i-gura mica :finger: -------------------- www.mindbomb.ro -sunt Masochist....traiesc in Romania!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 10:30 AM |