Help - Search - Members - Calendar
Full Version: da_joint, noul sef al departamentului servo-directii :D
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
Gabi_323i
la masina lui pe loc la relanti cand lua viraj se auzea un sgomot urat de curea care patineaza, am schimbat cureaua si tot asa facea, am zis ca nu e intinsa indeajuns, am mai intinso si tot asa facea, am zis ca e stricata pompa, acum imi zice ca a pus niste ulei in borcanasul ala si nu mai face nici un zgomot si ca merge super directia laugh.gif laugh.gif
florin83
lol.. eu ce v-am zis ma???

deci asta e buna de pus langa aia flexul..smile.gif)
Gabi_323i
ce ma ofticati, ia nu mai faceti misto de el, ionut i-a spus sa ea din ele cu flexul si el a luat, dupa aia rade de el cu noi mad.gif si oricum a luat un pic din partea care e de fier si vine pe cilindru biggrin.gif
SUPERBEC
nu stia sa impinga pistonasele?biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Gabi_323i
QUOTE (SUPERBEC)
nu stia sa impinga pistonasele?biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

de unde sa stie frate? toti ne nastem mecanici? :paranoid:
316i
Nu, doar unii. biggrin.gif
da_joint
alooo???
pistonasele au fost impinse la maximum....insa placutele nu cadeau tocmai bine fiindca aveam discurile cam naspa...si au facut o buza...daca le puneam asa...riscam sa raman fara frana...fiindca placuta calca doar pe buza aia....

Iar la capitolul servo...ii multumesc lui Gabita care mi-a trimis si manualul de reparatii...acolo am descoperit ca lichidul tre sa fie la un anumit nivel...
Am un servo acum ....mult mai tare decat atunci cand am luat masina....

Faza cu Ionut...NO COMMENT

@316i-gura mica :finger:
Ionut
va lamuresc eu ce s-a intamplat...a fost la cerculete si a virat maxim stanga-dreapta si invers de multe ori....pur si simplu s-a aerisit...el avea aer pe instalatia de la servo si i-am zis de multe ori ce sa faca si cum sa faca, dar nu a facut, ba ca era noapte :retard: (nu trebuia decat sa ia max stg-dr de cateva ori) fie a uitat, dar bine ca mai face cercuri pe gheata din cand in cand sa se mai aeriseasca si servo-directia... biggrin.gif tongue.gif :cool:
Ionut
QUOTE (Gabi_323i)
ce ma ofticati, ia nu mai faceti misto de el, ionut i-a spus sa ea din ele cu flexul si el a luat, dupa aia rade de el cu noi  :angry:  si oricum a luat un pic din partea care e de fier si vine pe cilindru  :D

ba voi sunte-ti belzebuti rau....cum pana mea sa ia ma din parte din fier pe care calca pistonasul, ce draq ma....va crede-am mai destepti...l-am pus sa ia exact marginea care nu lasa placuta sa se aseze pe disc...ca in momentul in care i-am spus sa isi schimbe discurile a zis ca nu are bani si cu placutele vechi oricum numai putea sa mearga si oricum discurile lui au mai fost odata la strungar...deci ia judecati si voi, ce putea sa faca??????? si nu imi aduc aminte sa-mi fi zis de atunci ca nu franeaza bine masina... mad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.