![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 82% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 863 Joined: 2-November 05 From: bucuresti Member No.: 84 Car: E30 Engine: M42 1,8 136CP ![]() |
eu unul fac parte din categoria de oameni care...
mi-am luat ursul acum trei ani si abia in aceasta vara pot spune ca am cam finalizat treburile cu el am schimbat motorul din 1,8 in 2,5 , am facut tinichigeria si am revopsit toata masina (a fost desfacuta pana la piele) eu cu mana mea am desfacut fiecare piesa de pe ea si am montato la loc tin la aceasta masina ca la ochii din cap....am depus in ea mare parte din salariile mele si mai ales mult suflet dar... niciodata nu dau inapoi de la o liniuta cercuri sau altele asta ce inseamna ca sunt un distrugator de masini????? eu zic ca pur si simplu e placere |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:19 PM |