![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 191 Joined: 25-October 05 From: Bucuresti Member No.: 58 ![]() |
QUOTE (INTERCEPTOR) wrc e super.si mai sunt cateva.dar nu inteleg dece iti iei un bmw daramat sa rada lumea de tine.era unu la curse care scotea fum si altu care i sa aprins farul dupa ceva metri:PPP.eu as investi cati bani ar fi nevoie intr o masina care mi place .daca nu mi place ursuletul nu mi cumpar.dece sa cumpar o masina care nu mi place?sa am mot sa nu bag bani in ea??daca imi placea ursuletul il faceam ca pe rechin.si cam toti stiti ca sunt saracie si muncesc pe unde apuc si mi am vandut tot din casa sa mi fac masina.dar in nici un caz nu as merge cu un urs asa cum am vazut eu cele mai multe.cred ca toti am face asa dar nu prea avem interesu.e mai frumos sa arunci bani pe femei pe la munte pe la mare pe tigari si bautura.dece sa bagi bani intr un fier???pt cva te reprezinta .esti ceea ce conduci.deci nu mai luati apararea celor care cad din masini.....................
Ma, daca voi v-ati luat masini sa va uitati la ele, eu personal mi-am luat-o s-o folosesc.Am luat-o sa traiesc senzatia BMW, ca doar de aia am motor de 2.5 pe ea si i-am adus si modificari. Pasionatii sunt aia care le fac, le distrug, le refac si iar le distrug nu aia care le fac sa le tina in garaj sau sa stea toata ziua cu carpa pe ea si sa se consoleze cu gandul ca au o masina intretinuta. Daca ai un BMW f bine intretinut nu inseamna neaaparat ca esti si pasionat, esti doar genul de sofer care habar nu are unde sunt limitele acelei masini si din punctul asta de vedere este egal cu zero. Este ca si cum te-ai insura cu o gagica misto si ai pastra-o virgina pana la moarte. Din cate am vazut pe aici genul asta va reprezinta pe cativa. Personal n-as mai fi interesat de E30 pentru ca mi s-a pus pata pe E36 care probabil, cand va ajunge in mainile mele ii voi directiona fonduri masive care pentru urs nu le-as vedea rostul. baietii de la curse de care radeti sau comentati aici, cu ursii prapaditi, atata si-au permis. N-aveti nici un drept sa-i judecati pentru ceea ce au reusit sa faca. Fiecare isi cumpara ceea ce isi poate permite. Personal cred ca ei sunt mult mai pasionati decat cativa de pe aici care sustin acest lucru. Acei oameni, care cel mai probabil cu greu si-au permis acele masini, garantat au planuri mari cu acele masini, si probabil muncesc pentru a-si permite acele cazane ca sa vina intr-un final oameni de teapa voastra si sa puna intrebari stupide. MI se pare lipsa de educatie si lipsa de respect pentru oameni in general. Daca cineva nu-si permite jeans de firma dar totusi poarta jeans nu inseamna ca ne este inferior in vreun fel. Cel care-mi creeaza greatza cea mai profunda este 316i care el mai probabil este genul de baiat care sta toata ziua de fusta mamei si careia ii cere bani pentru a-i investi in masina(mi-a zis Adi Oprisan cateva chestii care cred ca se confirma). Prietene, sunt oameni care muncesc si se dau de ceasul mortii pentru a intretine un urs fie si acela tavalit insa merita respect tone in plus fatza de respectul care il merita cineva cu o masina intretinuta de parinti sau oricine altcineva;) Este o tara libera unde toti facem ce dorim si ce putem. Cat despre tine INTERCEPTOR , imi place sa cred ca esti un tip muncitor si un om de bine insa sa judeci alti oameni pentru masinile care le au mi se pare totusi cam mult. Da-le tu bani sa-si reconditioneze ursii, poate atunci ochiul tau va fi fericit;) Este o tara libera iar voi nu aveti dreptul sa judecati! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:18 PM |