![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
am vazut la curse numai si numai cazane.tomberoane sau alte accesori .dece doar 1 din 10 ursi arata bine.este o caroserie sport deosebita si frumoasa.dar dece sa ajuns in stadiile de carcasa care le vad eu pe strada????sa nu incepeti acuma ca am eu ceva cu ursu .imi place ursuletul dar nu cazanetele.ionut super alecs super fost lu til era super dar culoarea urata.
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Este clar ca cei care au ursuletii aia varza nu sunt pasionati bmw si doar si-au luat o masina de omorat ,s-a nimerit sa isi ia ursulet ca asa au auzit ei ca fuge sau au avut ocazia sa incerce unul si asta a fost,pacat ca ii bat joc de ele si le aduc in starea asta.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:29 PM |