![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 86 Joined: 16-July 08 From: Tg. Mures Member No.: 1,706 Car: 520i E34 Touring Engine: M50B20 150 CP ![]() |
Salutare, astazi, odata cu ploile mari am observat si o problema foarte deranjanta...am un E34 520i Touring cu trapa dubla... cand masina stationeaza cateva ore in ploaie imi intra apa pe la colturile trapei....ce pot face? Am vazut ca sunt ceva canale mici , banuiesc ca sunt de scurgere...are cineva vreo idee cum as putea remedia problema? In timpul mersului nu face asa dar dupa ce se aduna incetul cu incetul apa incepe sa curga pe la colturi inauntru in masina si e f deranjant
![]() ![]() ![]() -------------------- "Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted - One moment - Would you capture it or just let it slip?" Eminem BMW 520i Touring E34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
probabil sunt cele 4 canale infundate, eu la E28 le-am curatat cu un cablu otelit din ala impletit, destul de subtire, caruia i-am facut un nod la unul din capete....ce am scos din canalele alea, nu vrei sa stii. cert este ca mi-a rezolvat problema.
-------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 11:17 PM |