![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 613 Joined: 8-August 07 Member No.: 1,066 Car: E39 Engine: e12 ![]() |
Deci.. Am un M30B25 pe carb. Motorul merge superb. Am avut mici problemutze, dar e totul ok.
Am o intrebare: Daca vreau sa am injectie fara sa schimb motorul, ce ar fi de facut? Si care ar fi necesarul de piese? Nu vreau sa schimb motorul cu altul, chiar daca ar fi mai usor. Trage foarte bine, consuma ulei putin, nu afuma aproape deloc (doar cand e pe la 5000rpm sau mai mult... si asta e normal, avand in vedere cata benzina se consuma in momentele alea), a fost schimbata garn de chiuloasa si am vazut cum arata cilindrii... Poate as gasi un motor in cateva sute de euro, dar cine stie in ce stare e. Asa ca as prefera sa il modific pe asta. Care ati facut asa ceva? Care imi da niste sfaturi? -------------------- I can take you there faster....
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 315 Joined: 12-August 08 From: Chitila - Bucuresti Member No.: 1,743 Car: E34 525 24v E28 524 TD Engine: M50B25 M21D24 ![]() |
daca te hotaresti sa faci pasul la injectie si nu iti mai trebuie carburatorul sa ma anunti...daca e in stare buna ca am un prieten care nu da de cap la carburatorul lui si vrea sa il schimbe...
-------------------- E34 525 24v E28 524 TD |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 10:59 PM |