IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme la racire
urekiusa
post Nov 19 2008, 12:12 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,341
Car: e36
Engine: 1.6i 75kw

cine ma poate ajuta cu un sfat?! mi s-a spart radiatorul (partea din plastic) l-am carpit eu cumva, dar dupa un timp a inceput sa se incalzeasca temperatura incat nu mai pot sa merg cu ea nici 2 km sad.gif am fost la service si a zis ca e pompa de apa si termostatul (nu mai imi baga caldura). asa o fi? :-? si daca a facut cineva si stie cum se face reincarcarea cu apa? putine detalii smile.gif

pfoa e cu p nu cu f sorry sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
urekiusa
post Nov 20 2008, 12:01 PM
Post #2

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,341
Car: e36
Engine: 1.6i 75kw

til tocmai asta e, apa din radiator ramane rece sad.gif doar unde e spart in partea cu vasul de expansiune fierbe de da peste in rest e rece, iar apa din motor fierbe si ea sad.gif sigur e pompaca nu isi mai face circuitul nu? plus paleta de la radiator cand e incintat motorul nu tre sa se invarta mai tare? la mine nu se mai invarte tare o opresti si cu mana goala kiar si cand o turezi. nu mai baga caldura deloc sad.gif
deci sa iau pompa de fier? ori cu palete de fier? smile.gif oricum ma gandesc ca daca asta a tinut 15 ani sa ma tina si aia vreo 10 smile.gif la inc lui dec fac rost de bani si ma duc sa iau. dar sunt niste scoruri aici sad.gif un radiator frantuzesc 682 ron sad.gif radiator simplu fara alte piese sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 09:44 AM