IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Probleme la racire
urekiusa
post Nov 19 2008, 12:12 AM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,341
Car: e36
Engine: 1.6i 75kw

cine ma poate ajuta cu un sfat?! mi s-a spart radiatorul (partea din plastic) l-am carpit eu cumva, dar dupa un timp a inceput sa se incalzeasca temperatura incat nu mai pot sa merg cu ea nici 2 km sad.gif am fost la service si a zis ca e pompa de apa si termostatul (nu mai imi baga caldura). asa o fi? :-? si daca a facut cineva si stie cum se face reincarcarea cu apa? putine detalii smile.gif

pfoa e cu p nu cu f sorry sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Darren
post Nov 19 2008, 09:13 AM
Post #2

100% BMW corupt

Group: Insiders
From: Bucuresti
Member No.: 4
Car: E36 318i/1995
Engine: M43 1.8 115CP

Daca s-ar folosi functia search ce bine ar fi smile.gif
Uitati aici toate informatiile: http://bmwzone.ro/forums/Inlocuirea-lichid...nlocuire+lichid

--------------------

+Quote Post
urekiusa
post Nov 19 2008, 10:17 PM
Post #3

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,341
Car: e36
Engine: 1.6i 75kw

QUOTE (Darren @ Nov 19 2008, 09:13 AM) *
Daca s-ar folosi functia search ce bine ar fi smile.gif
Uitati aici toate informatiile: http://bmwzone.ro/forums/Inlocuirea-lichid...nlocuire+lichid

smile.gif poi am dat search, iar in urma articolului tau m-am hotarat sa imi fa cont, deci o bila alba din partea adminului pt recrutare tongue.gif

mc de raspunsuri tuturor, tocmai asta e nu stiu unde e butonul de aerisire de pe vasul de expansiune sad.gif unde e vasul cu 1 mil mie mi-au sp la magazin ca e 182 ron sad.gif nu am inteles unde e aerisitorul sad.gif are in josul vasului de expansiune robinetul prin care golesti apa din radiator. aerisitorul unde e? :-?? poate ma ajutati cu o poza. acum iarna tre sa bag tot 50% antigel 50% apa?

am ajuns la concluzia ca nu mai baga pompa pt ca am dat drumul incet la robinetul ala de la radiator si cand turam motorul nimic nu trebuia sa vina apa mai cu putere sa tasneasca un pic? radiatorul e spart rau exact langa vas si tasneste apa afara sad.gif iar termostatul e dus pt ca nu mai am deloc caldura.

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 09:43 AM