IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Help! sfaturi!
Ema
post Nov 17 2008, 03:12 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,332
Car: BMW 870
Engine: 1.8

Boys si girls, am nevoie de un sfat/sfaturi. Sunt noua in domeniul "BMW" si as vrea sa achizitionez unul. Problema este ca am primit sfaturi si pro si contra. BMWul este din '94 si sincer nu vreau sa dau gres. La ce sa ma astept? Aveti ceva sugestii? Please!! smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
MeHigh
post Nov 17 2008, 11:02 PM
Post #2

Roadrunner

From: Bucuresti
Member No.: 1,273
Car: E39
Engine: M57D30

nu ai pentru ce, daca mai ai intrebari suntem aici.

L.E - masina oincerci pe un drum de piatra cubica, sau o ulita de sat, sa nu se auda zgomote ciudate, trebuie sa auzi doar zgomotul de rulaj al cauciucurilor (acel fashait). in cazul in care se aude ceva suspect, orice service auto/geometrie iti poate spune de unde provine zgomotul. motorul treuie sa mearga "rotund", sa nu aiba zgomote gen tacanituri, cloncanituri, sau mai stiu eu ce alte batai.
cutia de viteze trebuie sa mearga usor, sa nu caraie cand schimbi vitezele, sa nu fluiere, si sa nu huruie ceva in mers. uita-te cum se inchid usile, capota, portbagajul, sa fie lufturile egale, undeva la 5milimetri, sa se inchida usor usile, nu sa trebuiasca sa le trantesti tare. uita-te sub capota daca toate tablele par indoite de fabrica, sa nu aibe valuri sau strambaturi provenite din urma unui eventual accident. daca imi mai amintesc ceva, iti mai zic.

succes,
Mihai

This post has been edited by MeHigh: Nov 17 2008, 11:06 PM

--------------------
Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one

+Quote Post
Ema
post Nov 18 2008, 11:28 AM
Post #3

0% BMW corupt

Member No.: 2,332
Car: BMW 870
Engine: 1.8

QUOTE (MeHigh @ Nov 17 2008, 11:02 PM) *
nu ai pentru ce, daca mai ai intrebari suntem aici.

L.E - masina oincerci pe un drum de piatra cubica, sau o ulita de sat, sa nu se auda zgomote ciudate, trebuie sa auzi doar zgomotul de rulaj al cauciucurilor (acel fashait). in cazul in care se aude ceva suspect, orice service auto/geometrie iti poate spune de unde provine zgomotul. motorul treuie sa mearga "rotund", sa nu aiba zgomote gen tacanituri, cloncanituri, sau mai stiu eu ce alte batai.
cutia de viteze trebuie sa mearga usor, sa nu caraie cand schimbi vitezele, sa nu fluiere, si sa nu huruie ceva in mers. uita-te cum se inchid usile, capota, portbagajul, sa fie lufturile egale, undeva la 5milimetri, sa se inchida usor usile, nu sa trebuiasca sa le trantesti tare. uita-te sub capota daca toate tablele par indoite de fabrica, sa nu aibe valuri sau strambaturi provenite din urma unui eventual accident. daca imi mai amintesc ceva, iti mai zic.

succes,
Mihai

Mersi frumos Mihai. Chiar ma ajuta, sincer. Acum stiam de un rulment dar, ideea e foarte faina, sa o conduc pe un drum pietruit. Nu m-as fi gandit. O sa-ti spun ce iese de aici. Inca o data multumesc. smile.gif

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 09:55 AM