IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Help! sfaturi!
Ema
post Nov 17 2008, 03:12 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
Member No.: 2,332
Car: BMW 870
Engine: 1.8

Boys si girls, am nevoie de un sfat/sfaturi. Sunt noua in domeniul "BMW" si as vrea sa achizitionez unul. Problema este ca am primit sfaturi si pro si contra. BMWul este din '94 si sincer nu vreau sa dau gres. La ce sa ma astept? Aveti ceva sugestii? Please!! smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
MeHigh
post Nov 17 2008, 08:40 PM
Post #2

Roadrunner

From: Bucuresti
Member No.: 1,273
Car: E39
Engine: M57D30

ai grija la ce mecanic o duci, sa nu o duci la "oftalmolog" cand pe ea o dor "maselele". intelegi ce vreau sa spun, chiar daca dai ceva mai multi bani ( testul in vitan e 200 RONi parca, sau 250) macar stii ca acolo au cu ce sa o verifice, nu se face dupa ureche. Mecanici....suntem si noi tongue.gif dar daca ne pui sa ne uitam la un Saab, sigur nu ii gasim bubele ascunse.

--------------------
Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one

+Quote Post
Ema
post Nov 17 2008, 09:29 PM
Post #3

0% BMW corupt

Member No.: 2,332
Car: BMW 870
Engine: 1.8

QUOTE (MeHigh @ Nov 17 2008, 08:40 PM) *
ai grija la ce mecanic o duci, sa nu o duci la "oftalmolog" cand pe ea o dor "maselele". intelegi ce vreau sa spun, chiar daca dai ceva mai multi bani ( testul in vitan e 200 RONi parca, sau 250) macar stii ca acolo au cu ce sa o verifice, nu se face dupa ureche. Mecanici....suntem si noi tongue.gif dar daca ne pui sa ne uitam la un Saab, sigur nu ii gasim bubele ascunse.

Da, mersi MeHigh, am inteles ce zici. dar cum ziceam sunt din Bucuresti dar nu mai locuiesc acolo, insa mi-a prins bine pontul. Totusi unii mi-au zis ca fiind din '94 e cam "dusa" si nu se merita deloc. ma rog, mai vad eu. din cate stiam sunt masini bune si rezistente, dar cum nu am multa experienta nu vreau sa dau gres.
Ati fost dragutzi sa ma ajutati, mersi frumos! smile.gif

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 29th June 2025 - 09:52 AM