![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 8 Joined: 17-November 08 Member No.: 2,332 Car: BMW 870 Engine: 1.8 ![]() |
Boys si girls, am nevoie de un sfat/sfaturi. Sunt noua in domeniul "BMW" si as vrea sa achizitionez unul. Problema este ca am primit sfaturi si pro si contra. BMWul este din '94 si sincer nu vreau sa dau gres. La ce sa ma astept? Aveti ceva sugestii? Please!!
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
daca esti din Bucuresti, poti incerca sa mergi cu masina la testul auto din targul Vitan, in felul asta vei afla in ce stare e masina, ce probleme are, ce lovituri a suferit pe parcursul timpului etc...
In functie de ce afli de acolo, daca masina merita luata, mai negociezi putin si la pret. ce dotari are? cate usi? e cabrio? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 09:37 AM |