![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 381 Joined: 5-May 08 From: Buzau Member No.: 1,626 Car: 2x E30 Engine: 2x M20 ![]() |
Ma bate gandul sa imi montez si eu la masina o instalatie de XENEN pe faza scurta .
Am gasit o oferta de xenoane de E39 + becuri , insa nu mi se potrivesc in faruri; eu am becuri H4 iar instalatia este alt tip . De aici vine greul; am 3 optiuni: 1) iau instalatia de XENEN de la respectivul, "ciopartesc" farurile mele si instalatia respectiva si pana la urma (sper sa) reusesc sa imi montez instalatie XENON originala BMW E39 . 2) refuz oferta respectiva si imi caut pe internet o instalatie. 3) fac altceva cu banii si raman cu farurile mele ![]() Dupa mine avantajele instalatiei de BMW ar fi ca am "garantia" calitatii BMW si cred ca o instalatie originala de BMW "vede mai bine" decat una after-market . Dezavantajul major ar fi ca trebuie sa fac tiganie in faruri. Avantajul instalatiei after-market e montajul usor. Din pacate, nu stiu nici o firma de XENON mai bunicica, nu as vrea sa pun pe masina ceva pe care sa scrie "MADE IN CHINA" . Astept sfaturi despre cum sa procedez ... ![]() -------------------- [OO==[][]==OO]
"Nu e arma ca agheu', nici masina ca bemveu'." |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Roadrunner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,379 Joined: 10-November 07 From: Bucuresti Member No.: 1,273 Car: E39 Engine: M57D30 ![]() |
ma pregatesc si eu, curand, sa pun instalatie xennon pe E34, am probleme cu luminile, si as vrea sa pun si in proiectoare( sunt cu lupa proiectoarele mele). voi opta pentru instalatiile de ~350 RONi, deocamdata nu s-a plans lumea de ele. daca tin 2-3 ani, sunt multumit.
ce becuri au E34 in faruri si proiectoare? parca H1? -------------------- Cash only, no I will not trade + cash for your ETA, nor do I want any wheels, ex girlfriends, puppies, or sexual favors....well maybe but PM me about that one
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:22 AM |