![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() meep meep!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,010 Joined: 17-October 05 From: - Member No.: 5 Car: - Engine: - ![]() |
Am dat de un forum BMW nou (pare a fi de prin decembrie), dar nu are activitate.
http://www.forumbmw.ro/ Aveti idee al cui e? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
eu intru si ma mai cert cu ei cand spun ca masinile noi sunt cele mai tari........ma mai uit prin publicitate:P si il innebunesc pe ciupanezu de cap:P si acolo
![]() ps moderatorul pare ok...credea ca eu cu ciupanezu ne luam la bataie:P nu stie ca ne cunoastem ..........diverse.dar amenintarea a fost facuta:PP plus ca a sters un mare reply in care era putin ou si otet ![]() se pare ca planurile mele se naruiest pe rand turbo sa dus dracu din cauza banilor. am vrut sa mi cumpar scooter nou sa alea praful acelasi motiv. am vrut s aplec in germania sa fac actele cu masina e 34 sa ales praful imi trebuie carte de export ..........care mi a zis ala de la rar ca daca o face o sa mai imi fie si mai greu sa o inscriu .si uite asa nu stiu ce sa fac.sa plec cu actele in buzunar si sa ma plimb poat efac ceva acolo doar cu actele sau sa renunt definitiv.dupa ce am mai pierdut 250 euro ...platforma taxe rar si spagheta This post has been edited by INTERCEPTOR: Nov 6 2008, 02:54 PM -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,883 Joined: 22-January 07 From: Bucureşti Member No.: 556 Car: Ricsa Engine: Ricsa ![]() |
eu intru si ma mai cert cu ei cand spun ca masinile noi sunt cele mai tari........ma mai uit prin publicitate:P si il innebunesc pe ciupanezu de cap:P si acolo ![]() ![]() ps moderatorul pare ok...credea ca eu cu ciupanezu ne luam la bataie:P nu stie ca ne cunoastem ..........diverse.dar amenintarea a fost facuta:PP plus ca a sters un mare reply in care era putin ou si otet ![]() Nu mai pune nici tu totul la inimă, pentru unele lucruri nu merită să te enervezi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 10:58 AM |