![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|||
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 57 Joined: 24-October 07 From: Romania , Tg-Jiu Member No.: 1,234 Car: E30 325i , E21 318 Engine: M20 2.5 171CP ![]() |
Mi-am lovit ursul ... un taximetrist cica nu m-a vazut si m-a lovit in roata din stanga fata ...
Baietii de la asigurari au zis ca ma incadrez la dauna totala ... Masina e un E30 325i din iulie 1986 cu motor M20B25 125kw Motronic 1.3 A mai avut cineva vre-un incident cu aceleasi urmari ? Am nevoie de niste detalii cum ar fi : -cati bani o sa imi dea asigurarea la dauna totala - in cat timp o sa primesc banii Multumesc anticipat . Sper sa dau de cineva care sa ma poata ajuta |
||
|
|||
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 87 Joined: 15-November 06 From: Bucuresti Member No.: 475 Car: E30 Engine: M20 ![]() |
boala grea!!!! am trecut printr-o situatie similara, un imbecil mi-a facut masina varza, a urmat o dauna totala( E30, 320, 83) bani i-am vazut in 3 luni de la compania de asigurari, aprozimativ 5200 lei, am optat catre recarosare iar abia astazi, dupa alte doua luni, am reusit sa-mi depun toate actele la politie si sper ca de maine sa ma dau cu noul urs in legalitate costuri in mare: achizitionarea unei caroserii......., accept recarosare(insemnand plimbarea pe la rar cu troaca lovita) 75 lei, maopera recarosare (la mine cu circul de rigoare 600 lei + 320 lei), taxa omologare rar 500lei + multe zambete (trebuie sa ai motorul original pe noua masina si sa si functioneze ok), revenire la rar 38 lei, certificat distrugere de la remat ptr caroseria veche 100lei, taxa preschimbare talon 30lei, fisa inmatriculare 5lei, numere 40lei (am optat eu pentru un set de placute noi), asigurare 240lei, 4 drumuri la rar - unul in grivita trei in voluntari, cinci drumuri la politie in pipera. in concluzie costurile teoretice nu sunt mari iar procedura desi greoaie este realizabila daca ai timp de pierdut si nervi de otel. pareri de rau pentru cele intamplate si multa bafta in continuare!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 03:11 AM |